Més notícies de Nacional

L'ambició blava contra la formació del campió

El Sant Gabriel mesurarà el seu bon estat de forma en pretemporada a la Joan Gamper

Ernesto Aradilla (Futfem.cat)

Deixar enrere les temporades de patiment i competir a Segona frec a frec amb les millors naus de la Lliga. Aquesta és la fita que vol assolir el Sant Gabriel de José González 'Gonza'. I no hi ha millor prova de foc que iniciar el campionat davant el Barcelona B, i a casa seva, on va aconseguir el títol de campió tres mesos enrere.

«La notícia durant l'estiu de la futura Primera B modifica una mica els objectius plantejats. Serà un curs molt exigent i lluitarem per aquest ascens. Som conscients que Seagull, Europa o AEM han sumat millors números que nosaltres en les darreres temporades, però la pretemporada ha estat l'adequada i tenim un grup molt polivalent», assegura amb ambició el tècnic adrianenc.

Dues derrotes, la mateixa xifra en triomfs, i un empat han estat les estadístiques del Sant Gabriel durant l'estiu. «Arribem en una dinàmica positiva i en pretemporada hem sumat resultats bons contra els rivals de la categoria», afegeix 'Gonza', que per aquest primer enfrontament de lliga tindrà les baixes de Lara Palomina i Mireia Gironès, les dues laterals titulars durant bona part del curs anterior.

El Barça B de Jordi Ventura arriba a la primera jornada amb tres jugadores que enllacaran pràcticament les competicions internacionals amb l'inici de Lliga. Clàudia Pina, Candela Andújar i Laia Codina tornen a la rutina després de disputar l'Europeu sub-19 i el Mundial sub-20 amb la selecció espanyola. «El cansament ha d'afectar sí o sí, no són màquines. Hi ha d'haver un descans. A tothom li agrada jugar aquestes competicions. És gratificant i som conscients que són persones i han de recuperar forces», valora Ventura.

Quant a la temporada que s'estrena aquest cap de setmana, l'entrenador blaugrana reforça l'objectiu «formatiu» d'un filial, sense oblidar les opcions de poder «tancar la Lliga en la millor posició». «El grup 3 és dels més exigents i així ho demostren les darreres temporades. El curs anterior no es va decidir el títol fins a la darrera jornada i això fa que sigui molt competitiu. Com a formador m'agrada que la competició sigui exigent. Jugar contra Seagull, Collerense o Zaragoza ens exigeix un rendiment elevat», reflexiona el tècnic del Barça B que diumenge, a partir de les 17.00 hores, tancarà la primera jornada de Lliga a casa contra el Sant Gabriel.

 

Notícies relacionades

Comenta