Més notícies de Nacional

Jordi Ferrón: «El valor de la victòria té més rellevància en funció del rival»

L'entrenador del Seagull mostra la seva alegria després del triomf davant l'Europa

Manel Expósito (Futfem.cat)

L'inici de la setmana del Seagul a Badalona serà engrescador. Les 'gavines' van entusiasmar i captivar el seu públic amb un contundent triomf davant l'Europa (4-1) i el seu entrenador, Jordi Ferrón no amaga la seva felicitat: «Faig una valoració molt positiva. El valor de la victòria agafa més rellevància en funció del rival. L'Europa és un gran equip, amb grandíssimes jugadores i que arribava a l'inici de Lliga amb una pretemporada molt bona. Avui hem demostrat que som un gran equip, recuperàvem jugadores per l'inici i Pilar era dubte», reflexiona.

El joc al contraatac de les badalonines és letal i així ho han demostrat amb dues dianes aconseguides per velocitat. El camí de la victòria, però, no estat gens fàcil: «Durant la primera part hem estat molt bé, però després hem tingut dificultats. Sabíem que si l'Europa feia un pas endavant, nosaltres tenim jugadores per fer molt mal a la contra. Amb aquesta pressió, Pilar i Carla són molt ràpides i Irina podia rematar al davant. Letti ens ha equilibrat moltíssim durant els minuts que més estàvem patint», valora el tècnic badaloní sobre els aspectes claus del matx.

El seu homòleg a l'Europa, Toni Camacho, no marxa de Badalona satisfet: «Hem disputat un matx molt competitiu tot i el marcador excessiu. La Lliga no ha fet res més que començar i els 90 minuts es fan llargs. Amb el resultat a favor, el Seagull és un equip especialista per jugar a contra. Amb espais, és un conjunt letal», testimonia. «Amb l'empat a un, el segon gol del Seagull ha significat un punt d'inflexió en el guió del matx. Abans del descans ja hem avançat línies, però com he remarcat, amb espais fan molt mal. Hem competit davant un candidat a l'ascens i estic content amb la feina de les meves», finalitza.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta