Més notícies de Nacional

Una visita que ennuega

El Seagull de Jordi Ferrón és la gran 'kryptonita' del Sant Gabriel: cap punt en les tres visites de les 'gavines' al Ruiz Casado

Manel Expósito (Futfem.cat)

L'home és l'únic ésser que ensopega dos cops amb la mateixa pedra, diu la dita. Traslladat a un derbi entre Sant Gabriel i Seagull, fins a tres vegades. Perquè sí, el Sant Gabriel no ha sumat cap punt des que Jordi Ferrón s'asseu a la banqueta del Seagull. Les estadístiques així ho confirmen (2-3, 1-2 i 0-2) i ens hem de remuntar fins al curs 2014/15 -quan el filial blau era qui competia en la categoria de plata- per trobar un empat entre les dues entitats veïnes (1-1).

«Podem fer-ne dues lectures amb aquesta estadística: o per X motiu, nosaltres no som capaços de competir encara contra el Seagull, o elles tenen un bon equip. És un repte per nosaltres. Un derbi és un partit atractiu i sobre el paper, l'equip favorit és el Seagull. A escala amateur, elles són superiors. Jo sóc de Badalona, però tinc la sang blava del Sant Gabriel. Qualsevol partit entre un equip de Badalona i un altre de Sant Adrià, ho considero un derbi i és bonic de viure», reflexiona l'entrenador del Sant Gabriel, José González, quan li presentem el duel veïnal d'aquest diumenge al Ruiz Casado.

L'entrenador badaloní n'és conscient d'aquesta rivalitat entre entitats frontereres i espera trencar la ratxa negativa davant les 'gavines' de les darreres temporades. Lara Palomino i Blanca Coscolín són les dues jugadores que recupera el tècnic adrianenc i són baixa Mireia Gironès i Malena Martínez, operada aquesta setmana del menisc.

«Un Sant Gabriel-Seagull sempre és maco de jugar per tot el context que comporta. Tots dos equips vam sumar resultats positius en la primera jornada i de ben segur que volem confirmar les bones sensacions. Visita fàcil a Sant Adrià? Les tres victòries no han estat assequibles, sempre hem necessitat els 90 minuts per sumar els punts i aquesta vegada s'han reforçat bé», assegura l'entrenador del Seagull, Jordi Ferrón. La part ofensiva tornarà a ser el maldecap principal de l'entrenador badaloní amb les absències de Yosse, Serna i Rois.

 

Notícies relacionades

Comenta