Més notícies de Nacional

Velkommen til Catalonia (Benvingudes a Catalunya)

Badalona serà la primera visita catalana del Mallorca Toppfotball i el Seagull un nou rival de nivell

Baudi Rincón

«En sabem poca cosa del rival. Serà un partit amb l'única referència dels duels i els resultats que han disputat en Lliga. Haurem de reforçar encara més les nostres virtuts», reflexiona un Jordi Ferrón sense força dades sobre el pròxim rival del Seagull. Les 'gavines' s'enfronten aquest diumenge al Mallorca Toppfotball a Badalona, un club nascut l'any 2016 a l'illa de Mallorca i que va assolir l'ascens a Segona Divisió el curs anterior.

«El marcador al camp del Zaragoza (1-0) no ens dóna gaire confiança. Hem d'estar alerta i preparar el partit de la millor manera possible», afegeix Ferrón. Més enllà del resultat contra el conjunt aragonès, el Toppfotball va caure en la jornada anterior davant el Barcelona B (3-0). Un inici de Lliga gens assequible per a les balears.

Les de Badalona són l'únic equip català que ha sumat 6 de 6 en el tram inicial del curs, però en vol més. «Estem molt contents amb l'inici de la setmana i no podem baixar el nivell. No ens podem permetre deixar escapar punts», alerta un tècnic badaloní que recuperarà Sara Serna per aquest matx, tot i que no es decidirà fins a darrere hora si entra en la convocatòria.

 

Notícies relacionades

Comenta