Més notícies de Nacional

Ferrón: «M'agrada que l'equip mantingui la intensitat fins al final en partits amb l'etiqueta de 'fàcils'»

L'entrenador del Seagull segueix seduït per la gran feina de les seves jugadores

Manel Expósito (Futfem.cat)

La vida segueix el seu cabal a Badalona. El Seagull guanya, les 'gavines' es llueixen i Jordi Ferrón torna a mostrar la seva satisfacció i alegria amb el joc i intensitat de l'equip. «Portem tres partits molt bons amb sensacions molt positives i l'equip està molt endollat. Pilar i Núria Garrote són una passada i ens donen aquest plus que fa que tot l'equip funcioni molt millor i aquesta és la línia a seguir. No podem badar perquè la lliga és molt competida i la pròxima jornada tenim un partit molt difícil. No podem demanar a l'equip res més que el nivell que està donant», relata el tècnic badaloní després de superar el Mallorca Toppfotball a l'Estadi.

Una victòria plàcida davant un rival molt inferior però que no va relaxar en cap moment el joc de les badalonines. «M'agrada que l'equip mantingui la intensitat fins al final en partits amb l'etiqueta de 'fàcils'. Sé que la motivació és màxima contra rivals de la part alta i es vol donar la millor versió però aquests partits que són una mica més difícils de concentració ens fa no competir contra el rival sinó contra un mateix», argumenta Ferrón.

El partit va agafar un punt més emotiu quan Sara Serna va tornar a trepitjar la gespa per primera vegada aquesta temporada després d'un temps sense poder competir a causa d'una lesió. La davantera blava «és una jugadora diferent i és difícil trobar un perfil del seu nivell en la categoria. Ha de ser una jugadora molt important durant aquest curs per les 'gavines'».

D'altra banda, el Seagull arrencarà la pròxima jornada en la part més alta de la classificació, una primera posició que s'ha de refermar setmana rere setmana. «Voler ser líders és una manera de motivar més. Si ens relaxem contra el Mallorca ens avorrim. Hem de motivar l'equip durant els partits i competir contra nosaltres», afegeix un Ferrón ambiciós.

 

Notícies relacionades

Comenta