Més notícies de Nacional

Un altre cim

El Sant Gabriel mesurarà el bon estat de forma davant l'exigent visita del Collerense a Sant Adrià

Baudi Rincón

El Sant Gabriel és el Kilian Jornet del grup català de Segona Divisió. El primer cim el va superar amb nota (Barcelona B), el segon no el va poder completar (Seagull) i ara arriba el tercer: Collerense. Veurem en quin estat de forma i com es desenvolupa diumenge (11.45 hores) el segon duel d'alçada a Sant Adrià.

«Els ànims de l'equip són bons. Quan aconsegueixes la victòria al vestidor es respira alegria però som conscients que aquesta setmana juguem contra el Collerense, un rival antagònic a l'Europa. Serà un partit complicat quant a competitivitat», analitza l'entrenador del Sant Gabriel, José González.

En les dues últimes visites de les balears al Ruiz Casado, les adrianenques no han aconseguit sumar cap punt i han caigut per la mínima amb dos resultats idèntics (1-2). La darrera temporada del Sant Gabriel a Primera Divisió va ser quan els tres punts no van marxar cap a les Balears (1-0).

El repte d'aquesta jornada davant el 'Colle' serà el punt final a quatre jornades inicials molt exigents però, no per aquest motiu, la Lliga farà baixada. «La pressió començarà ara. En principi, la nostra lliga no són Seagull, Collerense i Barcelona B. A priori, hem de pencar contra Europa, AEM, Igualada... és més, tinc més pressió, perquè són les jornades que s'han de guanyar», valora 'Gonza' quan li exposem aquest context. «Portem un bon inici de Lliga però això no vol dir que tancarem el curs entre les quatre millors. La temporada és regularitat. No em serveix de res fer un bon partit contra els equips capdavanters si després patim contra els rivals de la nostra Lliga», afegeix.

Per aquesta jornada torna una referent ofensiva com és Blanca Coscolín i es mantenen fora de la llista Mireia, 'Male' i Ahikari.

 

Notícies relacionades

Comenta