Més notícies de Nacional

El Sant Gabriel arrenca la 'seva' Lliga

La visita del Mallorca Toppfotball marca l'inici d'un tram de Lliga sense tanta exigència

Tomás Rubia

Ara sí que sí. El Sant Gabriel pot començar a mirar els rivals a la mateixa alçada, no haurà d'aixecar el cap per combatre davant equips amb un 'estatus' superior o d'un altre nivell. La visita del Mallorca Toppfotball a Sant Adrià (diumenge, 11.45 hores) marcarà aquest inici de 'Lliga' i l'exigència per començar a sumar victòries anirà en augment.

«El partit d'aquesta jornada pot ser una eina de dos talls. O fem una lectura positiva en què recuperem forces després de la fatiga del 'Tourmalet' o hi pot haver una relaxació post descans. L'actitud de les noies ho determinarà. El cos tècnic transmet la idea que ara comença la nostra Lliga», valora l'entrenador del Sant Gabriel José González abans d'un enfrontament sense precedents.

D'altra banda, la visita del cuer tampoc es considera quelcom positiu per treure els tres punts còmodament. «No me'n refio ni de la meva ombra. He anat al camp del cuer i he tingut dificultats per guanyar», transmet 'Gonza' a partir d'experiències anteriors en les categories inferiors gabrielistes.

 

Notícies relacionades

Comenta