Més notícies de Nacional

El Lloret s'estrena a Segona amb un plantilla molt justa

Les gironines reben demà l'Europa per tancar la primera jornada a Segona Divisió

Futfem.cat | Pedro Salado

La precipitació de l'arribada del Lloret a Segona Divisió ha marcat i molt la confecció de la plantilla del conjunt gironí. Manel, coordinador de l'entitat, ho confessa: "Planteges un equip per estar a Preferent i després, a última hora, has de córrer i ja és tard". Per aquest motiu, explica, la plantilla d'aquesta temporada és pitjor que la de l'any passat: "Hem perdut qualitat, han marxat jugadores claus per a l'equip". Fins a cinc puntals de l'equip han deixat el club gironí i només han realitzat dues incorporacions: Noemí Pino (Barcelona) i Marta Enrich (L'Estartit).
El Lloret compta amb tres baixes pel seu debut davant l'Europa. Mireia Lucena i María Montaña no hi seran i Eva Zarza serà dubte fins última hora. Les gironines tampoc podran comptar amb Maria Villalba que pateix una important lesió al menisc de la què podria ser intervinguda aviat.

En una situació molt diferent es troba l'Europa que viatjarà fins a Lloret amb tots els efectius, tret d'Anna Sitjar i Marina. Les escapulades han hagut d'esperar per estrenar-se a la Lliga però des del club gracienc asseguren que aquest ajornament no els ha afectat: "Si no haguéssim tingut aquest cap de setmana lliure hagués estat diferent, però sense haver de modificar el calendari no hi cap problema", explica Jordi Vela, coordinador de l'Europa.
El partit, corresponent a la primera jornada de Segona Divisió serà diumenge a partir de les cinc de la tarda al Municipal de Lloret de Mar.

 

Notícies relacionades

Comenta