Més notícies de Nacional

Ser l'alternativa als favorits

El Sant Gabriel té en safata l'oportunitat de seguir pressionant el grup capdavanter contra un Pallejà sense fortuna

Miguel López Mallach (Futfem.cat)

Ni els antecedents serveixen de referència ni els resultats de les primeres jornades donen gaire optimisme. Però, tard o d'hora, s'ha de trencar el malefici. Les visites del Sant Gabriel a Pallejà no són gaire còmodes. «Anem a un camp molt complicat i serà un partit difícil de superar», alerta l'entrenador del Sant Gabriel, José González.

«Les classificacions són enganyoses. Pallejà és un equip ben estructurat i sap aprofitar bé els recursos que té», afegeix 'Gonza' sobre un rival que mai ha sabut supera el 'Santgra' a domicili (dos empats i una derrota, en el darrer curs). La diferència actual a la classificació no és prou símptoma de confiança, ja que tant Seagull (1-2) com Saragossa (0-2) van patir per emportar-se els tres punts.

El Sant Gabriel es desplaçarà al Baix Llobregat amb 8 punts i la confiança en què quelcom important es pot fer aquest curs. «Acumulen diverses setmanes amb un bon estat d'ànim del grup i estem mentalitzats amb Pallejà. Som conscients que es juga un AEM-Europa, que el Barça encara ha d'acabar d'arrencar i de moltes altres situacions».

Per la seva banda, Tony Polidano es troba tranquil i amb la convicció que es podria haver sumat més punts. «El grup n'és conscient de les dificultats de la categoria, de les mancances i les millores. Esperem que millori la dinàmica. El darrer partit contra l'Europa vam fer mèrits per sumar i no ho vam fer. El dia del Seagull, la derrota va arribar al descompte i algun punt més podríem haver tingut».

«Tinc la sensació que el Sant Gabiel té molta clara la seva idea de joc i això es tradueix en punts. La confiança que tenen elles no les tenim nosaltres perquè no ens podem recolzar en punts», conclou.

Miriam serà baixa al Pallejà i el Sant Gabriel tindrà fins a quatre absències: Male, Blanca, Lara i Sònia.

 

Notícies relacionades

Comenta