Més notícies de Nacional

Turbulències, les justes

El Sant Gabriel viatja a Palma per recuperar el camí del triomf davant un Son Sardina en hores baixes

Sandra Dihör (Futfem.cat)

Amb el sac buit. Així ha tornat el Sant Gabriel en les dues darreres visites al Municipal de Son Sardina. De fet, un punt en la temporada 2015/16 n'és el resultat més positiu (0-0) que trobem a l'hemeroteca. Però diumenge pot ser una jornada diferent (12.00 hores).

El conjunt balear navega per un dels pitjors inicis de campanya des que va ascendir a Segona fa quatre temporades i el Sant Gabriel més aviat tot el contrari. I aquesta qüestió de dinàmiques s'ha d'aprofitar. «La classificació del Son Sardina és semblant a la del Pallejà però és un equip dur que sap competir, sobretot molt més a casa seva. No serà un matx fàcil però anirem a guanyar i lluitar amb aquesta mentalitat per ascendir posicions», trasllada l'entrenador blau José González.

A més a més, el tècnic adrianenc també destaca el compromís del grup en una setmana d'entrenaments marcada per la festivitat del dijous: «Hem fet una sessió a la platja per Tots Sants perquè el camp tancava i el grup va respondre molt bé. Això diu molt de la predisposició de l'equip», afegeix.

Lara Palomino, Malena Martínez, Sònia Llop i Marta Campanales són baixa per un partit on es tractarà de recuperar l'avantatge perdut amb els equips capdavanters després de la derrota davant l'AEM.

 

Notícies relacionades

Comenta