Més notícies de Nacional

La remuntada del Levante "no és impossible"

El president del Levante Las Planas creu en capgirar el 3-0 de l'anada davant el Granadilla

Futfem.cat | Pedro Salado

El Levante Las Planas afronta demà la tornada de la primera eliminatòria d'ascens a Primera. Les noies d'Edgar Alborch hauran de remuntar el 3-0 de l'anada si volen accedir a l'última ronda del play-off. El president de l'entitat, Óscar Rescalvo, veu injusta la derrota tant contundent patida a Tenerife i assegura que l'equip "va merèixer més. Tan per ocasions com per joc". Rescalvo reconeix que el Granadilla "va aprofitar millor" les ocasions que va tenir i confessa que els reforços del conjunt canari han pesat molt: "Les tres futbolistes del Sant Gabriel estan acostumades a jugar a Primera i arribaven en molt bona forma física. S'ha notat molt la millora de la qualitat del seu equip".

Malgrat que el repte és d'allò més complicat, el president de l'entitat planenca té tota la confiança en què l'equip aconseguirà capgirar l'eliminatòria: "No és impossible. Podem plantar cara i ho farem". La clau estarà en com es gestionin els primers minuts, assegura Rescalvo: "Si elles marquen aviat, se'ns complicarà molt el partit. Nosaltres hem de sortir a buscar el primer gol als primers minuts i aguantar bé el nerviosisme". Un aspecte en què les planenques no van estar encertades a Tenerife: "Les noies saben que no van fer un bon partit. La pressió va pesar molt i ara van més confiades, saben que és el partit més important de l'any i posaran tot de la seva part per aconseguir-ho". Rescalvo espera un Granadilla que repeteixi el plantejament defensiu dels primers minuts a Canàries: "Crec que jugaran igual, aguantant al darrere i aprofitant la velocitat de María José per sortir al contraatac".

El Municipal de Les Planes es prepara per fer costat a l'equip aquest diumenge a les dotze del migdia. La graderia estarà engalanada amb pancartes de suport a les jugadores i hi haurà una petita orquestra per animar. Óscar Rescalvo és molt optimista i preveu una bona entrada: "Estic convençut que vindrà molta gent. Sempre que hem necessitat a l'afició, ha vingut per animar i fer costat a l'equip. Aquesta vegada tampoc fallaran. Hem de fer el primer gol des de la graderia".

 

Notícies relacionades

Comenta