Més notícies de Nacional

Ficar-se d'amagat al grup capdavanter

El Sant Gabriel vol aprofitar la jornada de duels directes per sumar el tercer triomf consecutiu davant el Sant Pere i mantenir viu el somni de la Primera B

Miguel López Mallach (Futfem.cat)

Des del tram final del curs anterior, el Sant Gabriel no ha tornat a celebrar tres victòries seguides. Un objectiu a l'horitzó gràcies a la solidesa defensiva de l'equip adrianenc i que es tradueix amb més de 180 minuts sense encaixar cap gol i es tingui a l'abast l'oportunitat de retallar diferències amb les posicions d'ascens a la futura Primera B.

Per aconseguir aquesta fita s'haurà de guanyar un Sant Pere (diumenge, 11.30 hores) en hores baixes quant a resultats. L'entrenador del Sant Gabriel n'és conscient de la importància del partit per continuar amb la bona dinàmica de resultats. «Anímicament, l'equip està bé, i més encara després de fer la millor primera part de la temporada a Igualada. Aquesta [setmana] hem d'aprofitar aquesta bona feina a la gespa per no patir tant».

D'altra banda, el tècnic 'gabrielista' assegura que no és un cap de setmana més. «Tornem a tenir duels directes i si sumem els tres punts contra Sant Pere, la victòria tindrà més valor. Ens agradaria poder lluitar per les quatre primeres posicions i aquesta jornada és una bona oportunitat. Però hem de tenir en compte que juguem contra un bon rival que arribarà amb la intenció de trencar la seva dinàmica negativa», alerta.

Enfront tindran un Sant Pere que acumula sis derrotes seguides, tot i que això no ha alterat el vestidor psicològicament. «Quin repte tenim abans d'acabar l'any? Guanyar els tres partits que queden. La moral la tenim intacta perquè estem treballant bé i hem perdut partits per petits detalls. Ningú pateix al club perquè als entrenaments i als partits es manté aquesta ambició de voler guanyar. Batallem durant els 90 minuts i emprenya que ens marquin als darrers minuts», assegura el seu entrenador Joan Pont.

Per aquesta jornada, Paula Navas i Júlia Torregrosa seran baixa segura al Sant Gabriel. Vanesa Obis, dubte; i torna a una convocatòria Lara Palomino. Al Sant Pere, Paula González i 'Trini' hauran de complir amb les seves sancions i podrien retornar la davantera Ana Ríos.

 

Notícies relacionades

Comenta