Més notícies de Nacional

La fam a casa contra l'ambició

El Pardinyes buscarà la primera victòria al seu feu davant un Sant Gabriel que pot tancar la jornada en quarta posició

Miguel López Mallach (Futfem.cat)

Endevinar què farà el Pardinyes al seu camp aquesta temporada és quelcom difícil encertar. Tot i que el conjunt de Vidal Agné ha estat capaç de vèncer el Collerense a domicili, empatar contra el Barça B o fer suar el Seagull, encara no ha estat capaç de guanyar a casa i acumula set vegades més punts lluny de la capital del Segre (14) que a la seva pròpia llar (2).

«Som un cas estrany perquè a fora no hem perdut i a casa no hem guanyat. Volem mostrar davant la nostra gent aquestes credencials que oferim a domicili», assegura l'entrenador lleidatà. Per posar punt final a aquest drama atípic, aquest diumenge (16.00 hores) s'enfrontaran a un Sant Gabriel en dinàmica creixent i que acumula tres triomfs seguits. «El 'Santgra' es troba en la seva millor etapa de la temporada, acumulen tres victòries, però nosaltres també tenim necessitat de guanyar a casa, on ens està costant aconseguir aquest primer triomf».

Plantejar-li un objectiu ambiciós al tècnic groc-i-negre -si guanyen, es podrien situar a 2 punts de la cinquena posició-, no entra encara als plantejaments inicials: «Hem de ser conscients que la passada temporada ens vam salvar al darrer partit i que tenim quatre-cinc equips amb un potencial superior al nostre. De moment hem vist que ja som un maldecap per molts rivals», relata.

On ja no s'amaguen les intencions d'ascens és a Sant Adrià de Besòs, on el seu homòleg, José González, denota felicitat i satisfacció. «Les tres victòries seguides és un símptoma de la bona feina que estem fent. No ens podem relaxar i veiem que la intensitat és superior jornada rere jornada». Davant d'aquest fet, l'equip va aprofitar la jornada festiva de dijous per reforçar encara més els ànims amb una tarda lúdica d'esbarjo. «Quan els objectius s'aconsegueixen és bo recompensar el grup amb rutines diferents per mantenir aquesta cohesió social», relata 'Gonza'.

El míster adrianenc espera un matx «molt disputat» i on es podria assaltar la quarta posició si els 90 minuts es tradueixen en victòria i aquesta alegria no es produeix als partits d'AEM i Barça B. Per aquest partit, Alba Llaras i Patricia Teixidó seran baixa al bàndol local, que recupera Marta Sáez. Per la seva part, el Sant Gabriel tindrà les baixes de Júlia Torregrosa, Malena Martínez i Marta Campanales i el retorn de Paula Navas.

 

Notícies relacionades

Comenta