Més notícies de Nacional

El Sant Gabriel encara té molt més a dir aquest 2018

La visita del Zaragoza a Sant Adrià no és un duel intranscendent, ni molt menys, abans de tancar l'any

Miguel López Mallach (Futfem.cat)

2019 encara es troba molt lluny, però moltíssim. Hi haurà equip que ja tinguin el 'xip' en la modalitat de 'reset', però aquest no és el cas dels equips que lluiten per les quatre primeres posicions. Entre ells, el Sant Gabriel. Aquest dissabte al Ruiz Casado tornarem a viure un duel que ens rememorà jornades de Primera Divisió de no fa gaire temps enrere (tres temporades), un aroma en el qual podrem veure de nou un Sant Gabriel-Zaragoza.

Les blaves lluiten per consolidar-se entre les cinc primeres posicions i el gegant aragonès buscarà fer encara més la guitza a un sòlid Seagull al capdavant de la taula. 8 punts de diferència separen ambdós conjunts i els 3 punts tenen encara més transcendència al bàndol local si focalitzarem la mirada a l'horitzó del calendari adrianenc -2019 arrenca amb Barça B, Seagull i Collerense-.

«Juguem contra un ex-Primera amb un nivell individual millor que nosaltres, però tinc un gran grup i confio en les meves jugadores. L'etiqueta de favorit la tenen elles perquè són millors pel que fa a la classificació i al pressupost. Preparem el partit per sumar la victòria», transmet l'entrenador del Sant Gabriel, José González, amb seguretat i amb la idea de fer-la grossa. Els darrers dos duels directes, la temporada 2014/15, i en un context semblant a l'actual, els partits a Sant Adrià i Saragossa van finalitzar amb empat.

D'altra banda, les adrianenques són conscients que el nou any també començarà molt exigent. «Volem donar un cop a la taula i l'equip treballarà per aconseguir-ho. Som conscients que l'any començà amb molta força», conclou 'Gonza'. Marta Campanales, Malena Martínez i Júlia Torregrosa seran les baixes al Sant Gabriel, totes tres per lesió.

 

Notícies relacionades

Comenta