Més notícies de Nacional

El Sant Gabriel es reforça sota pals i en atac

Noelia Vizcaíno retorna al Ruiz Casado un any i mig després de marxar i Maribel Martin espera consolidar-se al grup català de Segona

Sandra Dihör (Futfem.cat)

José González ja ho va avançar abans de concloure l'any: «La porta del mercat sempre la tenim oberta». I un parell de setmanes després d'aquesta afirmació, el Sant Gabriel és el primer equip de Segona que mou fitxa amb les dues primeres incorporacions. L'adéu de Blanca Coscolín a Sant Adrià ha obert la porta de benvinguda a la davantera cordovesa Maribel Martin. Procedent del Terrassa de Preferent. Martin, de 23 anys, ha defensat la samarreta de Seagull, Madrid, Lorca i La Rambla. A principi de la temporada vigent, va signar pel Terrassa, on ha disputat un total de 12 partits – 9 com a titular – i ha marcat 5 gols. «Maribel encaixa en el perfil de la jugadora que cercava, semblant a Coscolín», descriu 'Gonza'.

Encara més necessària ha estat la incorporació d'una portera. «Sandra López (jugadora del filial) portava temps lesionada i no podem tenir dues porteres per dos equips. Ens volem curar en salut i tenir-ne dues a cada categoria. No podem jugar sense cap recanvi a la banqueta. Aquesta és la decisió més sensata», examina el tècnic blau. En aquest context, i abans d'iniciar-se la segona volta, el club adrianenc ha arribat a un acord amb Noelia Vizcaíno, jugadora del 'Santgra' fa dues temporades, i al Seagull el curs anterior. En aquesta campanya, ha disputat 6 partits amb el Terrassa, amb 10 gols encaixats.

«No són fixatges sense cap argument. S'ha meditat i fem les incorporacions perquè són necessàries», justifica 'Gonza'. Les dues jugadores podran estrenar-se en el primer partit de l'any que enfrontarà les blaves al Barça B al Ruiz Casado el 13 de gener. D'altra banda, en dues setmanes també es podrien inscriure en una convocatòria les lesionades Malena Martínez i Marta Campanales.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta