Més notícies de Nacional

Xavi Cereijo deixa el millor Seagull de la història

L'entrenador badaloní recupera la seva vocació formativa i passa a dirigir l'Infantil de Preferent del Badalona

Futfem.cat | Pedro Salado

Xavi Cereijo ha anunciat que deixa el Seagull. L'entrenador català fa un gir a la seva carrera i es centrarà en el futbol base. Després de sis anys al futbol femení, entrenant l'Espanyol a Primera Divisió i al Seagull a Segona, Cereijo reconeix que sentia un buit que només es pot omplir recuperant la seva vocació formativa i entrenarà un equip de futbol base. Una decisió molt meditada que arriba després que hagi aconseguit la millor classificació històrica de l'equip, amb una tercera posició a la categoria de plata. "M'ha costat horrors decidir-me, però no puc començar una temporada a mig gas. Les jugadores em van insistir i els hi vaig dir que elles es mereixien que estigués al 100%", afirma Cereijo, qui assegura que no deixa l'equip perquè cregui que el grup ha arribat al seu sostre: "Ja havia parlat amb algunes jugadores per reforçar l'equip i construir un grup per competir amb el Levante Las Planas per la promoció d'ascens, aquest no és el motiu".

El fins ara entrenador badaloní agraeix tot el que ha rebut durant aquests sis anys dedicats al futbol femení i només té paraules de gratitud pel grup que ha entrenat aquesta temporada: "He dirigit un grup fantàstic que ha aconseguit resultats encara millors. Això encara fa més difícil fer el pas de marxar. El futbol femení m'ha donat moltes coses i molt bones, però en el fons sentia que no era el que volia fer l'any que ve". Cereijo reconeix que aquest sentiment no és nou: "Sempre he sentit això en el fons, fins i tot quan entrenava a l'Espanyol a Primera. La part formativa m'atrau molt". El tècnic confessa que és una decisió molt difícil, però que l'ha pres amb convicció: "Feia temps que em rondava pel cap. Volia fer un canvi de xip. Vaig acabar la temporada i estava content, però notava que no m'acabava d'omplir. S'ha acabat una etapa. Jo vaig començar a entrenar pels nens. Ho trobo molt a faltar, és la meva vocació". A falta de tancar els últims serrells de l'acord, Xavi Cereijo continuarà a Badalona i dirigirà la pròxima temporada l'Infantil de Preferent: "M'agrada l'edat i la categoria. És el projecte que m'atrau", conclou Cereijo.

A L'ESPERA DEL NOU ENTRENADOR
El Seagull treballa ara per trobar el nou responsable de l'equip. Xavi Cereijo va comunicar aquesta mateixa setmana la seva no continuïtat a les jugadores i, tot i que hi ha alguns noms sobre la taula de la coordinació esportiva, encara és d'hora per tancar cap acord. Després de la gran temporada que ha fet l'equip, assolint una històrica tercer plaça, un entrenador ambiciós i amb experiència és de gran importància si volen millorar la campanya d'enguany.

 

Notícies relacionades

Comenta