Més notícies de Segona

El Pallejà cessa Tony Polidano

El club del Baix Llobregat aposta per Víctor Torrijos com a relleu a la banqueta de cara a la segona volta

Xavier Garcia (Futfem.cat)

Durant aquesta aturada de competició hi ha equips com el Pallejà que s'han vist obligats a fer canvis per afrontar la segona volta amb més garanties. El club del Baix Llobregat ha acomiadat Tony Polidano, que ocupava la banqueta des de l'estiu i ha incorporat Víctor Torrijos al seu lloc. El nou tècnic roig-i-negre no estava entrenant cap equip actualment, però té una llarga trajectòria al futbol femení en equips com el Cerdanyola i el Fontsanta Fatjó.

El quadre del Baix Llobregat ocupa la penúltima plaça amb només 4 punts i només un punt el separa del cuer, el Mallorca Toppfotball. Fins a l'aturada, acumulava sis derrotes consecutives des de la darrera i única victòria, davant l'últim classificat precisament, per 2-1 i va aconseguir un empat sense gols davant el Pardinyes en el primer partit de la Lliga.

El tècnic sortint, Tony Polidano, admet que no ha suposat cap sorpresa la decisió del club: «No em sorprèn atès a una reunió que vam tenir a principi de desembre, però no la comparteixo ni en el fons, mentre un dels interlocutors parla de resultats, l'altre ho fa de sensacions; ni en la forma de comunicar-ho, via WhattsApp a dues hores d'entrenar quan feia 10 dies del darrer partit». Des de la junta del club, en canvi, han declinat fer cap valoració tant sobre l'acomiadament de Polidano i les condicions en les quals s'ha produït, així com dels motius del canvi i del seu relleu a la banqueta.

«Respecte als resultats, l'equip ha assolit els mateixos que la temporada passada en els mateixos escenaris i davant els mateixos rivals, com és el cas de la derrota com a local davant el Seagull, només hi ha un cas excepcional. A més, aquesta temporada el grup i els rivals són força superiors a l'anterior a causa de la creació de la Primera B», explica l'exentrenador del quadre roig-i-negre.

Pel que fa a les sensacions, Polidano creu que l'equip estava progressant: «Les jugadores han competit fins al final amb opcions de puntuar la immensa majoria dels partits. A més, l'equip estava creixent i minvant moltes de les mancances gràcies a la feina que de les jugadores sessió rere sessió». Completa les seves declaracions assegurant que aquest argument es reforça si «es té en compte que aquesta temporada, no hi ha descensos».

Pel que fa al seu futur, el tècnic està estudiant algunes ofertes, però vol tenir la garantia que «els objectius del club siguin realistes tenint en compte la plantilla i el potencial dels rivals. Així com comprovar que el projecte tingui un pla estratègic ben definit, ja que el Pallejà requeria estabilitat per poder créixer a mig termini». Per acabar, aprofita per agrair a les jugadores la feina feta i desitja al club «un 2019 farcit d'èxit».

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta