Més notícies de Nacional

Al vagó de Primera només hi queda un seient lliure

Sant Gabriel i Barcelona B mesuren les seves forces en la lluita per la cinquena posició

Baudi Rincón (Futfem.cat)

L'inici de la segona volta es presenta amb un atractiu Sant Gabriel-Barcelona B al Ruiz Casado (diumenge, 12.15 hores). Les adrianenques inicien l'any amb la mateixa exigència i nivell en què van deixar enrere el 2018. La visita del filial blaugrana a Sant Adrià obliga l'equip de José González a exigir-se el màxim.

Davant els 'cocos' de la Lliga, el conjunt de 'Gonza' ha mostrat caràcter i ha ofert una molt bona imatge. Caldrà veure si es repeteixen, o es poden millorar, aquestes impressions. «Les sensacions són bones i amb les noves incorporacions volem augmentar la competitivitat dins el vestidor. L'equip té ambició», descriu l'entrenador del Sant Gabriel.

3 punts distancien blaves i blaugrana i la victòria local és clau per mantenir ben vives les opcions d'ascens. «Contra el Barça volem guanyar i tancar la jornada en cinquena posició. Sabem que elles també volen aquest ascens i [el Barça] es deixarà la pell. És el Barça. I el nom del rival ja ho diu tot», afegeix.

Per la seva part, el tècnic 'culer', Jordi Ventura, reafirma aquesta lluita per assolir la cinquena plaça. «La lliga està molt competida i són molts equips que aspiren a l'ascens. Aquesta temporada serà molt bonica. No veiem que sigui un partit més important perquè el rival sigui la nostra ombra a la taula. És un partit més quan a formació i l'afrontem com un partit més quan a aprenentatge», assegura.

Quant a l'anàlisi del matx, Ventura preveu un guió semblant al partit de la primera volta, amb el seu equip dominador de la pilota: «El Sant Gabriel és un bloc molt ben estructurat, defensivament juga bastant bé. A la primera volta ja ens van plantejar un partit seriós, cedint-nos la pilota i serà un matx semblant».

El Sant Gabriel tindrà totes les jugadores disponibles amb el retorn de les lesionades Júlia Torregrosa, Marta Campanales i Malena Martínez. Per la seva banda, el Barcelona B no podrà comptar amb Laura Linares ni Marta Vilarrasa.

 

Notícies relacionades

Comenta