Més notícies de Segona

Duel directe per començar la segona volta

L'Igualada visita el Son Sardina per escalar posicions i donar continuïtat al projecte de creixement a la segona volta

Xavier Garcia (Futfem.cat)

L'Igualada donarà el tret de sortida a la segona volta a Mallorca contra un rival conegut i difícil, després de l'aturada per les festes nadalenques. Un partit de rivalitat directa donada la classificació, on les mallorquines superen per 2 punts i en desena posició a l'Igualada, que buscarà pujar un escaló a la taula.

Els antecedents són esperançadors pel conjunt que dirigeix Jordi Torres. A la primera volta van aconseguir doblegar a Les Comes a les balears amb un contundent 3 a 0. Un resultat que el tècnic de l'Anoia no ha oblidat: «Tenim les bones sensacions de la primera volta, on vam guanyar per 3 a 0, que ha estat fins ara la victòria més contundent del que portem de temporada, però sabem que és un camp difícil, més petit, amb una gespa diferent, i el partit passarà per la nostra adaptació a aquestes condicions i al que proposa l'equip rival, amb un joc molt directe».

Dos jocs similars en un terreny de joc també diferent que, tal com ha explicat Torres, obligarà les visitants a canviar part del seu joc: «Hem de fer del nostre joc el més simple possible, per evitar les màximes pèrdues, perquè aquell camp el joc no pot ser molt elaborat». Un desplaçament difícil, que considera «que sempre penalitza», però que no és una excusa: «Anirem per la victòria». A més, Torres comptarà amb el retorn de Marta Ortiz i Sonia Perlaza, que havien estat absents durant alguns mesos per lesió.

Amb l'entrada de l'any nou i una segona volta a punt de començar, Torres manté els mateixos objectius que els que es van proposar a nivell de club a l'agost: «El nostre objectiu és deixar l'Igualada a la posició més elevada de la classificació a final de temporada. Fins ara hem guanyat els duels contra rivals directes i això ens reforça de cara a diumenge, però per nosaltres l'objectiu màxim és créixer com equip» i ha afegit: «Alguns resultats no acompanyen, però considerem que creixem dia a dia i que l'equip, a dos o tres anys vista, podrà donar resultats magnífics, donada la joventut de les jugadores que fa molt poc estaven a categories inferiors. No volem posar una posició, perquè ens podríem frustrar».

 

Notícies relacionades

Comenta