Més notícies de Segona

Any nou, tècnic nou

El Pallejà comença l'any amb canvis a la banqueta i amb l'objectiu d'aconseguir millors resultats

Tomás Rubia (Futfem.cat)

Després de l'aturada nadalenca la Segona Divisió torna a engegar motors. Un dels partits que tanca la jornada 14 serà el Pallejà-Pardinyes a les 17.00 hores. El Pallejà no es troba en un bon moment, l'equip està en zona de descens i espera poder començar la segona volta amb una victòria gràcies al relleu a la banqueta. Per la seva banda el Pardinyes reprèn la competició a mitja taula i amb aspiracions d'atrapar al grup dels 5 primers.

El Pallejà va decidir fa uns dies prescindir del fins ara entrenador Tony Polidano. Victor Torrijos, ha estat escollit per portar l'equip fins a final de temporada. El d'aquesta setmana serà una prova de foc per Torrijos, l'equip no es troba en una situació agradable i necessita començar a respondre si vol acabar la temporada fora de la zona de descens. Torrijos va arribar fa només una setmana, però assegura que se sent molt content amb l'equip, sobretot per l'acceptació que han tingut les jugadores: «Afrontem el partit amb moltes ganes. Sabem que podem competir amb quasi tots els equips de la categoria. Hi ha molt bon ambient de vestuari i cos tècnic. Ens ho han facilitat molt tot, no tenim cap queixa. L'equip està treballant molt bé».

El tècnic assegura que hi ha molt nivell i que primer «cal reforçar el treball de grup i l'equip psicològicament abans de començar a introduir canvis». La manera de treballar que hi havia fins ara és mot diferent de la que vol intentar plantejar Torrijos, però l'entrenador explica que això s'ha d'anar introduint a poc a poc: «La nostra idea de treball està molt lluny de la que hi havia fins ara, però s'ha d'anar implantant de mica en mica. De moment, el que hem fet és reforçar aquelles 4 o 5 coses que teníem en comú». Patri, Carlota i Mireia seran baixa per sanció.

El Pardinyes, per la seva banda, va acabar la primera volta amb una victòria. Les lleidatanes han aconseguit guanyar tots els partits a domicili i volen mantenir la ratxa. L'equip ha tornat als entrenaments aquesta setmana i han descansat durant el Nadal per carregar piles. El tècnic, Vidal Agné assegura que visiten un camp molt difícil i que hauran de mantenir la personalitat, la competitivitat i mantenir l'equilibri entre defensa i atac si volen obtenir un resultat positiu: «Ja ens van empatar a casa en el primer partit de Lliga. Dels quatre punts que tenen, un el van aconseguir a casa. Ens ho van posar difícil a l'anada i si a més, li sumem que han canviat el míster, és una motivació afegida. Un canvi de tècnic suposa noves estratègies i metodologies i, per tant, són menys reconeixibles, no sabem el que ens podem trobar». Agné podrà comptar amb tota la plantilla excepte Patri, que serà baixa per lesió.

 

Notícies relacionades

Comenta