Més notícies de Nacional

José González: «Marxo molt content amb la implicació de les jugadores»

L'entrenador del Sant Gabriel elogia l'esforç defensiu del seu equip davant el Barcelona B (0-0)

Manel Expósito (Futfem.cat)

El repartiment de punts al Ruiz Casado per part de Sant Gabriel i Barcelona B no ha deixat descontent o decebut cap entrenador amb la feina buidada per part dels seus equips. Així com el míster gabrielista, José González, ha marxat orgullós de les seves noies per la feina tàctica realitzada en defensa, el tècnic blaugrana, Jordi Ventura, ha vist la feina executada als entrenaments sobre la gespa adrianenca.

«El partit s'ha desenvolupat tal com havíem plantejat. Hem deixat la possessió al Barça i hem tancat molt bé els espais interiors. A més a més, hem tingut dues ocasions de gol a la primera part, una molt clara, i les hem desaprofitat. Chapeau per la defensa i implicació de les jugadores durant tot el matx. Marxo molt content», analitza 'Gonza'.

Tot i això, el tècnic blau es lamenta mínimament per la «manca de fortuna en les accions en atac» que les podrien haver avançat en el marcador. Malgrat tot, el Sant Gabriel s'ha emportat, més enllà del punt, l'average particular versus l'equip blaugrana davant un possible empat a punts a final de temporada. «El Barça ha jugat amb tot, i el goal-average el tenim a favor. Li dono valor al punt perquè era un partit complicat i el Barça B ha jugat amb tota l'artilleria», valora.

No menys positiu i satisfet ha marxat de Sant Adrià el seu homòleg 'culer' Jordi Ventura. «El joc de l'equip ha estat excel·lent. Ens ha mancat més encert de cara a porteria però, tot i això, s'ha reflectit sobre la gespa el que assagem als entrenaments. Hem concedit molt poques ocasions i el domini ha sigut nostre», examina.

La clau perquè les blaugrana s'haguessin pogut emportar els 3 punts l'ha tingut l'efectivitat en les ocasions. «No marxem frustrades per no haver marcat. Ho hem donat tot sense la fortuna del gol. Ens ha faltat fluïdesa en el joc durant el segon temps tot i que hem trobat els espais, sense aprofitar les ocasions com creiem conveníem. Si seguim en aquesta dinàmica, els resultats arribaran. Les jugadores interpreten molt bé el que demanem», conclou Ventura.

 

Notícies relacionades

Comenta