Més notícies de Nacional

A seguir de tres en tres

Després de donar la gran sorpresa vencent al líder, l'Europa vol tornar amb un botí de tres punts de la seva visita a les illes

Baudi Rincón (Futfem.cat)

Sorprenent fou la victòria de la setmana passada de l'Europa davant d'un Seagull que s'havia mostrat inflexible i infal·lible al llarg de tota la primera volta, però per molt sorprenent que pugui semblar, el treball de l'equip de Toni Camacho a poc a poc va sortint a la llum. I és que després d'haver sumat els tres punts davant del líder l'equip gracienc vol tornar a sumar tres més davant d'un dels grans de la categoria.

Serà una visita complicada, ja no només pel desplaçament sinó també per l'equip amb qui s'enfrontaran. «Coneixem el Collerense, sabem que és un equip que com a local no té absolutament res a veure de l'equip que és com a visitant» explica Toni Camacho, entrenador de l'Europa que defineix el seu rival com un equip «ordenat que combina veterania amb joventut i que a la seva línia ofensiva té moltíssima qualitat». «Hem d'evitar desconnexions i sobretot estar molt encertades» afegeix Camacho. L'entrenador de l'equip gracienc reconeix que la victòria de la setmana passada els ha donat molta «moral i confiança, amb ganes de seguir amb aquesta ratxa».

Un partit que segur serà molt disputat entre dos bons equips de futbol que a més comptarà amb l'al·licient que el Collerense si vol seguir les petjades de l'AEM no pot deixar-se més punts i l'equip català que vol reenganxar-se en la lluita per les posicions capdavanteres que no ho oblidem aquesta temporada donaran el premi d'accedir a la Primera Divisió B que s'estrenarà la temporada vinent.

 

Notícies relacionades

Comenta