Més notícies de Nacional

Toni Camacho s'enfronta al 'seu' Sant Gabriel

L'Europa visita l'equip que va veure créixer el tècnic escapulat en un matx d'aspirants

Baudi Rincón (Futfem.cat)

Desplaçar-se fins al Ruiz Casado amb els colors d'un escut que no sigui el del Sant Gabriel serà una sensació estranya aquest diumenge (11.45 hores) per l'entrenador de l'Europa, Toni Camacho. El tècnic escapulat va iniciar-se al món del futbol amb 5 anys a l'equip de la seva ciutat i, una temporada després de tancar el seu segon cicle a Sant Adrià com a entrenador, s'enfrontarà al club que l'ha vist créixer.

«Tornar al camp del Sant Gabriel és molt especial per a mi. Vaig començar a jugar al 'Santgra' amb 5 anys i afronto aquest duel amb la màxima il·lusió. Veurem amb quines sensacions», transmet amb sentiment Camacho. Estima cap a uns colors a un costat, el partit de demà representa la lluita entre dos aspirants a la Primera B.

El Sant Gabriel té l'oportunitat d'apropar-se al seu somni d'ascens i, alhora, treure del cap pràcticament aquest desig al seu rival. Però molt de compte amb un Europa que encara té molt a dir. «Les gracienques arriben en un bon estat de forma després de competir en dues jornades molt difícils. Voldran guanyar. El record de la derrota que van patir en la primera volta el tindran present i arriben amb la idea de mossegar per obtenir la victòria», analitza l'entrenador local, José González.

Així mateix, Toni Camacho també confirma aquesta bona aura que envolta el grup. «L'equip arriba en un bon estat de forma. Hem començat l'any contra dos rivals imponents de la categoria. Vam vèncer el Seagull sense encaixar cap gol i és una dada rellevant perquè en defensa estem patint aquest curs. Contra el Collerense també vam realitzar un partit seriós. Esperem mantenir aquesta dinàmica», afegeix.

 

Notícies relacionades

Comenta