Més notícies de Nacional

Salt a la categoria de plata

Álvaro del Blanco viurà la seva primera experiència a Segona Divisió amb l'Europa després d'entrenar el Martinenc de Primera Catalana

CE Europa

Álvaro del Blanco serà el nou entrenador de l'Europa, agafant el relleu de Carlos Navas, que dirigirà el Bonaire després del seu descens a Primera Catalana. Precisament, el nou tècnic escapulat realitzarà el camí invers al seu predecessor, fent un salt de dues categories fins a la Segona Divisió. Un canvi per al qual Del Blanco es veu capacitat: "Estic preparat per a la categoria i tinc moltes ganes de començar a demostrar-ho". L'entrenador agraeix també la confiança del club gracienc que ha fet una aposta arriscada però amb total convicció, com explica Jordi Vela, coordinador de l'equip: "Volíem un entrenador sense experiència a Segona perquè el que buscàvem era entrenadors amb fam d'assolir un repte com aquest". Un repte que Del Blanco agafa amb il·lusió a l'espera que comenci la pretemporada el proper 17 d'agost: "Tinc moltes ganes de provar-me com a entrenador en aquesta categoria i espero amb impaciència per començar a treballar amb el grup". El nou tècnic escapulat destaca també el salt qualitatiu que ha pogut comprovar en el seu nou club: "No tinc res a dir sobre el Martinenc, allà em van tractar molt bé, però arribar a una entitat com aquesta és tota una experiència. Un club professional, amb una gran estructura, però que alhora m'ha acollit com si fos de la família. La categoria és molt maca i la gent i l'ambient que he trobat a l'Europa han estat fantàstics".

Álvaro del Blanco ja ha tingut ocasió de conèixer també el grup de jugadores amb qui treballarà la pròxima temporada. El gran gruix de l'equip es manté, tot i que amb alguns retocs, i l'entrenador afirma que veu molta ambició en les futbolistes: "Veig un grup amb ganes de superar-se i de millorar l'actuació de la temporada passada i això és molt positiu". Una plantilla que ha confeccionat Jordi Vela, com explica el mateix coordinador: "Tenia molt clar que l'equip el construiríem nosaltres. No volíem un entrenador que arribés amb mig equip seu". El fet de no haver pogut participar, fins ara, en l'elaboració del seu grup, és un handicap al qual haurà de fer front Del Blanco: "Encara haig de conèixer a totes les jugadores, veure el seu estil de joc, i això fa que la feina s'hagi d'accelerar i la pretemporada haurà de servir per treballar de forma ràpida molts conceptes". Tot i això, el nou entrenador gracienc també veu un aspecte positiu a tenir la plantilla pràcticament tancada abans de la seva arribada: "Tots començarem de zero aquest any. Això farà que no hi hagi vicis estranys, ni favoritismes de cap mena i això és un gran avantatge".

 

Notícies relacionades

Comenta