Més notícies de Nacional

El Seagull compleix contra un Pallejà ordenat

Les 'gavines' dominen el joc (2-1) i les del Baix Llobregat mantenen una imatge renovada

Xavier Garcia (Futfem.cat)

El Seagull ha complert el seu objectiu una setmana més. Les 'gavines' han aconseguit sumar 3 punts més al Nou Estadi amb una victòria ajustada per 2-1 davant del Pallejà. Les badalonines mantenen el seu liderat, però encara no poden respirar tranquil·les pel triomf del Zaragoza, que les segueix de ben a prop amb els mateixos 44 punts.

Malgrat que les locals han dominat el joc, les del Baix Llobregat han plantat cara i el partit no s'ha resolt fins al segon temps. «A la primera part hem plantejat un escenari diferent del Seagull i ha estat igualada. Defensivament hem estat molt bé i hem amenaçat al contraatac», explica Víctor Torrijos, tècnic del Pallejà.

Després del descans el Pallejà ha canviat a un sistema més ofensiu, però el Seagull s'ha avançat amb un gol de Serna al minut 52 i un altre de Pilar Garrote al 63. «Hem tingut el control davant d'un Pallejà molt ordenat. Sabíem que ens posarien les coses difícils», assegura Jordi Ferrón.

Els últims minuts del duel han estat més complicats per les líders, ja que el conjunt de Torrijos ha respost al minut 83 amb la diana de Carla Farré. «Ens han fet mal en l'u contra u, han estat superiors i hem tret coratge per intentar empatar el partit. Estic satisfet per l'esforç, hem acabat en àrea rival. Felicito el Seagull i nosaltres seguirem treballant», conclou l'entrenador roig-i-negre.

Ferrón també s'ha mostrat content per la feina de les seves jugadores: «És difícil guanyar qualsevol partit i estar sempre a dalt, però hem fet mèrits. El resultat hauria pogut ser més ampli, tot i que el Pallejà ha estat un gran rival i té una dinàmica molt diferent de la que portava abans», assegura Ferrón.

El tècnic del Seagull s'ha sumat a les queixes que alguns entrenadors i clubs de la categoria han expressat aquesta temporada sobre el nivell dels arbitratges: «No trec mèrits al Pallejà i aprofito el triomf per fer-ho extensible, ja que seria oportunista parlar-ho en una derrota. El futbol femení està millorant, els entrenadors som exigents i treballem molt. Per això, crec que el nivell dels arbitratges hauria d'estar en acord amb el nivell de la categoria. El futbol femení cada cop és més fort i exigent. Hi ha àrbitres que ho fan fantàsticament bé, però ens estem jugant moltes coses i s'hauria de millorar el nivell en general». La competició en la Segona Divisió no tornarà fins al cap de setmana del 17 de febrer. El Pallejà rebrà l'Europa i el Seagull es desplaçarà a terres lleidatanes per enfrontar-se a l'AEM.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta