Més notícies de Nacional

A ningú li agrada tornar al punt de partida

El Seagull es vol refer al Nou Estadi davant el Son Sardina després de la derrota a Lleida

Xavier Garcia (Futfem.cat)

Les vuit finals que li resten al Seagull després de caure a Recasens tenen l'Estadi Municipal de Badalona com a punt de partida i el Son Sardina com a rival a superar. Encara que no estiguem acostumats a donar un cop d'ull a la classificació i no veure les 'gavines' encapçalant la taula, aquesta és la realitat a hores d'ara a Segona. Una situació que esperem que sigui anecdòtica a partir d'aquesta jornada (diumenge, 12.00 hores).

Al vestidor badaloní, les jugadores en són conscients de la importància que té cada jornada a partir d'ara. «Cada partit és una final. Si fins ara afrontàvem cada jornada amb màxima exigència, perquè els objectius plantejats al club eren molt importants, en aquestes últimes jornades encara més. Hi ha molt poc marge de perdre més punts si volem aspirar a la primera posició. En cada partit hi ha una peça del futur del club», transmet amb màxima seriositat l'entrenador del Seagull, Jordi Ferrón.

Quan li plantegem si el rival d'aquest diumenge és el més òptim per recuperar les sensacions, el tècnic badaloní ens recorda la gesta del rival balear en la sorpresa de la jornada anterior. «El Son Sardina arriba de vèncer el Barça B i no el podem considerar un rival òptim. Serà un rival molt complicat i que arriba amb molta moral. Quan no hi ha descensos, els equips volen aconseguir prestigi i guanyar al Barça o al Seagull serà una motivació extra per elles. Sabem que serà un partit molt complicat, o tan difícil com nosaltres ho plantegem», alerta.

El Seagull buscarà els tres punts davant un Son Sardina que comptabilitza les seves visites a Badalona per golejades en les darreres tres temporades: 3-0, 6-0 i 3-0. «Si estem encertades i al nostre nivell, pot ser més fàcil per obtenir un bon resultat», conclou.

Per aquest diumenge el Seagull tindrà les baixes per lesió de Yosse, Aina, Mayra, Rois i Naiara, més el dubte de Leti. Per tant, podrien tornar a entrar en una convocatòria jugadores del filial o del juvenil badaloní.

 

Notícies relacionades

Comenta