Més notícies de Nacional

Test clau

El Pardinyes vol sumar la primera victòria a casa i trencar una mala dinàmica davant un Sant Pere que no li posarà les coses gens fàcils

Samu Hernández

Diumenge a les 16.00 hores, el Pardinyes rep el Sant Pere. Les lleidatanes no han iniciat aquest any amb bon peu, només han sumat una victòria davant el Pallejà (3-5) i acumulen 3 derrotes consecutives, l'última a domicili davant l'Igualada (2-0). És per això, que les de Vidal Agné són vuitenes amb 24 punts. Per la seva banda, les empordaneses són antepenúltimes amb 16 punts, tot i això, a la darrera jornada van sumar una victòria de prestigi davant el Collerense (2-1).

En l'apartat de baixes, el conjunt empordanès en principi no en presenta cap, mentre que les locals no poden comptar amb Laura Abad i Patri Teixidó, lesionades de llarga durada.

L'entrenador del quadre de Ponent, Vidal Agné, afirma que és un partit important: «És un bon duel per recobrar sensacions i aconseguir la primera victòria a casa, també per trencar la mala dinàmica de resultats que arrosseguem». A l'hora de descriure al rival, Agné en destaca la dificultat que suposarà vèncer: «Serà un duel igualat, com tots els de la categoria. Segurament el Sant Pere està en un dels seus millors moments de la temporada. A més, disposen de 2 o 3 individualitats de molt nivell. Sabem que no ens posaran les coses fàcils». En quant a nivell anímic, el tècnic del quadre de Lleida admet que no és el millor: «La dinàmica no és bona però som conscients que tornarem a recuperar sensacions». «Amb la dificultat que suposa el rival, volem tornar a trobar-nos amb nosaltres mateixes i poder sumar la primera victòria a casa, és per això que caldrà fer ajustaments tàctics més positius», apunta Agné.

Per la seva banda, Joan Pont, tècnic del Sant Pere, valora l'estat anímic de les jugadores: «Estem molt bé, hem sumat resultats molt ajustats contra equips capdavanters. L'equip hi és, ens falten pocs detalls, com una millor finalització». A l'hora de valorar al combinat lleidatà, Pont remarca la intensitat: «Serà una prova de foc, es tracta d'un equip molt fort i complet, tenen dos punyals per banda i arriben molt bé des de la segona línia. Tanmateix, fan una pressió molt intensa que fa que mai puguis estar confiat. Al partit d'anada el duel va ser molt ajustat en què es va resoldre als darrers minuts». «Per tal de sumar una victòria ens caldrà, estar molt atentes a darrere, seguir amb el nostre joc de sempre i poder acabar les jugades, tot i això, si ens volen guanyar hauran de patir», conclou el tècnic del quadre mariner.

En el duel jugat a Sant Pere Pescador a la primera volta, el conjunt visitant es va endur la victòria per la mínima. Després d'una primera meitat sense gols, Marta García va avançar a les lleidatanes, als deu minuts, Sílvia Masferrer va situar l'empat fins que finalment, Laura Abad, a les acaballes del duel va decantar la balança cap al quadre del Segrià.

 

Notícies relacionades

Comenta