Més notícies de Nacional

Passar pàgina

L'Europa vol oblidar la derrota contra l'AEM i emportar-se els tres punts del difícil camp del Son Sardina

Baudi Rincón (Futfem.cat)

El 0-5 encaixat contra l'AEM al Nou Sardenya ja és història. El conjunt escapulat ha començat de zero aquesta setmana després d'una derrota que va tenir polèmica amb l'expulsió de Joanna Vega. Amb una jugadora menys, l'Europa ja no es va sentir igual de còmode i les lleidatanes van sentenciar el partit. La plantilla de Toni Camacho ja només pensa en el duel de diumenge (12.00 hores) contra el Son Sardina i en retrobar-se amb la victòria.

El tècnic escapulat, Toni Camacho, ha reconegut que l'equip va tenir un dilluns difícil després de la derrota contra l'AEM: «Va ser un duel marcat per l'expulsió de la Joanna, que a més va venir d'un fora de joc que l'àrbitre no va assenyalar. El dilluns estàvem afectats per haver perdut però ja ens hem refet i volem guanyar diumenge. Esperem que la baixa de la Joanna no ens afecti massa».

L'Europa afronta un tram final de temporada complicat: Son Sardina, Espanyol, Igualada, Sant Pere Pescador, Pardinyes, Zaragoza i Barça és el calendari que li queda al conjunt de Toni Camacho. «Afrontem aquests set partits com si fossin una final perquè volem acabar el més amunt possible. Volem seguir millorant la primera volta i quedar-nos amb bones sensacions», ha comentat Camacho.

El primer rival d'aquests set és el Son Sardina, situat un punt per sota les escapulades. Camacho avisa de la dificultat de la visita a terres mallorquines: «És un equip amb dues cares. Lluny de casa li costa però al seu estadi és intractable. Últimament hi ha perdut Espanyol, Igualada, Pardinyes i Barça. És un bloc molt compacte i ben agrupat i aprofiten molt bé les accions a pilota aturada». Per Camacho, serà vital no encaixar gol i adaptar-se al terreny de joc: «Si plantegem un partit seriós en defensa i aprofitem la qualitat de les nostres jugadores segur que tindrem ocasions. Si sabem adaptar-nos a les condicions segur que tindrem les nostres per marcar i guanyar».

 

Notícies relacionades

Comenta