Més notícies de Nacional

Oportunitat per créixer

El Pallejà rep a casa el Mallorca Toppfotball, darrer classificat, en un dels millors moments de les locals

Xavier Garcia (Futfem.cat)

El Pallejà i el Toppfotball s'enfronten aquest diumenge a Pallejà en un partit que les locals volen aprofitar per tornar a sumar tres punts. Els dos equips són els cuers de la Segona Divisió: el Pallejà se situa penúltim amb 7 punts, mentre que el Toppfotball es situa últim amb 3 punts.

Les locals, entrenades per Victor Torrijos, arriben al partit amb la moral alta després de guanyar al complicat camp del Sant Gabriel. «L'equip està molt endollat després de la victòria davant el Sant Gabriel i tenim ganes d'aconseguir la primera victòria a casa».

Els precedents són favorables pel Pallejà, que van guanyar per 1 a 2 el partit d'anada. Així i tot, Torrijos preveu un partit complicat davant un rival que coneix poc. «És l'equip que menys conec de la categoria», explica l'entrenador local. «Segur que és un partit que el rival el plantejarà amb una motivació especial, i on segurament elles facin un pas endavant en comparació amb la resta de partits».

El Pallejà es prepara per a aquest partit sent conscients que serà un partit difícil i que l'equip haurà de tenir calma. «El partit d'anada no ens pot servir d'exemple, ja que jo no era l'entrenador encara i l'equip ha evolucionat molt» destaca Torrijos.

«El partit el plantejarem amb el mateix respecte amb què enfrontem la resta de rivals, i estic seguríssim que serà un partit molt complicat, i haurem de mantenir la calma i no tenir pressa per acabar sumant els 3 punts».

Les locals no podran comptar amb la capitana Carla que es va lesionar a l'espatlla en xocar amb la portera del Sant Gabriel, ni tampoc amb 'Rio' per acumulació de grogues. Per suplir les baixes, l'equip comptarà també amb Navarreta i Gemma, dues jugadores del juvenil.

 

Notícies relacionades

Comenta