Més notícies de Nacional

Helena Serrano liderarà el Santgra

La capitana renova amb les blaves malgrat el descens, per aportar veterania en un grup marcat per la joventut de la plantilla

Futfem.cat | Pedro Salado

Loren Rubio ja té pràcticament tancat l'equip que defensarà els colors del Sant Gabriel en el seu pas per Segona Divisió. El tècnic blau estava a l'espera de conèixer la decisió d'algunes jugadores que fins ara estaven al primer equip i ja ha pogut confirmar la marxa de totes elles, amb una clara excepció: Helena Serrano. La capitana del Sant Gabriel ha decidit continuar al club adrianenc i confia en les possibilitats de l'equip de cara a la pròxima temporada: "Crec que s'està intentant fer un molt bon equip. Encara no hem parlat d'objectius amb Loren, però serà un grup competitiu, segur".

La futbolista de Formentera reconeix que els seus estudis han tingut molt pes en la decisió que ha pres: "Fa tres anys que vaig venir a Catalunya a estudiar música. Em queda l'últim curs del conservatori i no volia marxar a una altra ciutat". Serrano explica que va treballar també en la possibilitat de marxar: "Vaig parlar amb algun equip, però era molt complicat trobar un equip de Primera i ningú m'assegurava que tindria equip. Al final vaig decidir quedar-me perquè era tot molt més fàcil". Malgrat això, Serrano destaca el tarannà familiar de l'entitat blava i recorda com la van acollir quan va arribar des de Balears: "Tothom es coneix i és com una gran família. Em van donar l'oportunitat de jugar a Primera quan jo no tenia experiència a la categoria i els hi estic molt agraïda". La central va arribar al Sant Gabriel procedent de l'Atlètic Jesús d'Eivissa, on ja va viure l'amargor del descens: "Aquestes experiències t'ensenyen que són coses que passen. Hem de transmetre a la resta de jugadores que no passa res i que es pot revertir la situació".

La capitana blava té el repte de liderar un equip que només tindrà una cara coneguda, la de Marta Villarejo, única futbolista del primer equip que també ha decidit quedar-se al club. Tot i això, Serrano explica que el grup està perfectament engranat: "L'equip ha pujat en bloc del filial, totes es coneixen i treballen bé. Som nosaltres les que ens haurem d'integrar en aquest grup, però no em preocupa gens, sé que l'ambient que hi ha és molt maco". Serrano i Villarejo han d'agafar les regnes de l'equip, una responsabilitat que la central balear ja ha tingut aquesta temporada: "Aquest any em va fer capitana i ja he notat la responsabilitat que suposa, però crec que anirà bé". Per la jugadora adrianenca, el descens de l'equip és un tràngol que podran superar: "No jugar a Primera serà difícil, però no és un fracàs. Hem de treballar molt aquest any i qui sap si, amb sort, tornem a pujar".

 

Notícies relacionades

Comenta