Més notícies de Nacional

Anna Rois reapareix

La jugadora va debutar amb el Seagull després una lesió de llarga durada

Xavier Garcia (Futfem.cat)

Era el minut 89 del duel Seagull-Igualada, les locals guanyaven amb un còmode 3-1, tot i el bon resultat, la millor notícia va ser l'entrada al terreny de joc d'Anna Rois, que substituïa Irina Uribe. La jugadora havia estat apartada dels terrenys de joc des del gener de 2018, un total de 14 mesos, quan encara era jugadora del Fontsanta-Fatjó, a causa del trencament del lligament creuat anterior de la cama esquerra del qual va haver de ser intervinguda. Rois va patir aquesta lesió en l'últim duel de la primera volta davant el Pontenc, després de fer un mal moviment en una disputa amb una rival, fins al moment havia aconseguit 19 gols. És per això que malgrat la lesió, el Seagull es va fixar el passat estiu en ella per tal de completar la parcel·la ofensiva.

La jugadora assegura que està il·lusionada amb la seva reaparició en un equip de Segona: «Ho afronto amb ganes, perquè ara és el moment». Pel que fa als aprenentatges després de la lesió, és a dir, el vessant positiu, Rois destaca: «S'aprèn a superar-te, a realitzar un treball constant, a no enfonsar-se, ja que és una lesió que costa mentalitzar-se». En el dia del debut, la 'gavina' admet que va ser emocionant: «Ho vaig viure amb molta il·lusió, perquè ho havia esperat després de tot i significava haver superat un repte».

El tècnic del quadre blau, Jordi Ferrón, valora positivament el debut de Rois: «És una jugadora que ens serà de molta ajuda sobretot aquest darrer tram, el més important és que s'hagi recuperat bé i no tant si ho ha fet ràpid, al club tenim a bones readaptadores que han fet una gran feina. Haurem de dosificar la jugadora per tal que arribi al seu màxim nivell». A més, Ferrón destaca les qualitats i aportacions de la jugadora recuperada: «Juga amb moltes ganes, té molt gol, desmarcada, remat amb les dues cames i intensitat, un fet que incrementa la presència a l'àrea».

No obstant això, el club encara té diverses jugadores amb lesions de llarga durada com ho són Abril Moreno i Yosse, que es perdran el que resta de temporada, tampoc la podrà completar Mayra Tàrraga, que s'haurà d'operar. Naiara Caballero està en procés de recuperació de les molèsties que arrossega i Aina Torres està ultimant la seva recuperació de la lesió al creuats i a poc a poc anirà participant. Per la seva banda, el conjunt badaloní és segon amb 51 punts, 3 menys que el líder el Zaragoza. Les 'gavines' són fermes candidates a l'ascens a Primera B.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta