Més notícies de Nacional

Perilla el Vic a Segona

La nova coordinació intenta reconstruir l'equip a contrarellotge després de la marxa de tot el cos tècnic i de gairebé tota la plantilla al complet

Futfem.cat | Marc Moliné

La UE Vic treballa a contrarellotge per tancar l'equip que a partir del setembre haurà de competir a Segona Divisió. Un objectiu que, a hores d'ara, sembla molt llunyà, ja que el grup gairebé no compta amb efectius i encara no es coneix el nou tècnic que substituirà Ivet Martínez a la banqueta. A final de temporada la junta directiva de la UE Vic va decidir trencar els lligams de col·laboració que tenia amb el Vic-Riuprimer per entrar a formar part d'un nou club, la Fundació Vic. Aquests canvis van provocar la marxa d'Ivet Martínez i del coordinador del club, Marc Pladevall, que van manifestar a Futfem.cat que el nou projecte no els inspirava confiança: "No tenen coneixements del futbol femení i no creiem en aquest projecte. Ens sembla molt incert tot plegat i, en aquestes circumstàncies, preferim marxar". Amb l'adéu de l'entrenador i el coordinador de l'equip, el gruix de les jugadores han seguit el mateix camí. Fins al moment són més d'una dotzena les futbolistes que han abandonat el club en direcció a altres conjunts de la categoria com l'Estartit, el Levante Las Planas o el nouvingut a la categoria, Pallejà.

Amb aquest escenari, sembla molt difícil que l'entitat pugui tancar un nou equip abans de començar la temporada. Tot i que des del club, el nou coordinador Ramon Carrascal assegura que es tracta només d'un "canvi de gestió", el cert és que la incertesa respecte al primer equip femení és màxima: "Estem treballant per incorporar futbolistes, però és molt difícil. No coneixem bé el món del futbol femení i ens estem assessorant per fer-ho bé", assegura el nou coordinador, que es nega a confirmar si hi ha noves incorporacions: "Estem parlant amb algunes jugadores i fins i tot alguna del club potser es queda. No direm res fins que estigui tancat". Una negativa que s'estén també a parlar del nou entrenador, en un silenci que no fa esperar el millor dels desenllaços per aquest equip. El mateix Carrascal reconeix que "existeix la possibilitat" de no tancar l'equip a temps: "És una cosa que no sabem. Existeix aquesta possibilitat, però també hi ha la possibilitat de tancar un bon equip". Malgrat aquesta incertesa, el coordinador es mostra optimista i assegura que el mercat de fitxatges al futbol femení no tanca: "Està obert tot l'any, per tant podem anar incorporant més jugadores sense pressa".

A CONTRARELLOTGE
El cert és que després de la fuita de jugadores, al nou Vic se li està esgotant el temps per tancar un equip. La Lliga a Segona Divisió començarà el pròxim 6 de setembre i, de moment, la negativa del club a confirmar, fins i tot la xifra de jugadores amb què compta de cara a la temporada 2015/16 o la incertesa de trobar un nou tècnic, fan pensar inevitablement que la renúncia a la categoria podria acabar sent una realitat. Una decisió que es podria estirar fins poc abans de començar la Lliga i donar al Cerdanyola la possibilitat de tornar a Segona Divisió.

 

Notícies relacionades

Comenta