Més notícies de Segona

L'Europa recupera Eybis Medina

L'escapulada reapareix després d'un trencament parcial del lligament creuat anterior fa cinc mesos

Tomás Rubia (Futfem.cat)

L'Europa va viure la darrera jornada amb felicitat per partida doble, la primera, la victòria davant l'Igualada (1-0) i després, el retorn d'Eybis Medina, que es va produir quan va saltar al terreny de joc al minut 84. La jugadora del conjunt gracienc es va lesionar en el duel davant el Pallejà, disputat a l'octubre, en fer un mal gir en l'última jugada del matx. Primerament, el diagnòstic feia témer el pitjor: un trencament al lligament encreuat anterior de la cama esquerra, del lligament lateral intern i el menisc extern, que per tant es requeria una intervenció. Poc després, Medina va rebre la notícia que era possible que els lligaments no estiguessin trencats i el menisc estigués bé i per tant no requerís cap cirurgia. A mitjans de novembre es va confirmar: trencament parcial del lligament creuat anterior, és per això que el metge va calcular uns quatre mesos de baixa, ja que tenia un edema ossi en fase d'absorció que li impedia fer impacte i córrer.

La jugadora ja recuperada fa una valoració dels aprenentatges de la lesió: «He après a ser pacient i a prendre'm les coses amb calma, ja que fa sis anys vaig passar pel mateix, però aquella vegada sí que em van operar. També he après a ser més forta psicològicament, ja que volia tenir una recuperació adequada per al genoll i enfortir-lo». Sobre el seu retorn, Medina no comptava en disputar minuts a la darrera jornada: «No m'esperava jugar perquè anàvem guanyant i jo jugo en una posició que és complicat fer un canvi, i més en aquells minuts en què el partit estava d'anades i vingudes. Va ser una sorpresa quan l'entrenador em va enviar a escalfar. Els gairebé 10 minuts que vaig jugar van ser molt especials. Igual que tornar a trepitjar un terreny de joc després de 4 mesos». «Afronto el que resta de temporada amb molta il·lusió, i moltes ganes d'ajudar a l'equip i seguir preparant-me i agafar ritme per aquest tram final i estar al màxim nivell per a la copa Catalunya», conclou la jugadora escapulada.

Per altra banda, el tècnic del conjunt gracienc, Toni Camacho, afirma que tornar a disposar d'Eybis Medina és positiu: «Estic molt content pel seu retorn, sobretot per ella. Sempre és motiu d'alegria quan una jugadora es recupera després d'un procés llarg. És una jugadora molt estimada al vestidor i en el terreny de joc és molt polivalent, té molt recorregut i desplegament físic. És per això que hi ha opcions en aquests darrers partits i la competitivitat és sempre benvinguda». El conjunt de la Vila de Gràcia és novè amb 27 punts, i aquest darrer tram de la competició l'enfrontarà a Sant Pere, Pardinyes, Zaragoza i Barça B.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta