Més notícies de Nacional

El Sant Gabriel vol seguir sentint el rum-rum

Les adrianenques buscaran els tres punts davant l'Igualada i mantenir-se ben a prop del Collerense

Xavier Garcia (Futfem.cat)

Amb l'objectiu inicial d'aconseguir un conjunt competitiu que finalitzés la temporada entre les vuit primeres posicions quasi assolit, el Sant Gabriel vol començar a mirar més enllà. «La realitat que tenim ara mateix sobre la taula és la possibilitat d'ascendir. Si plou, plou i si fa sol, fa sol. Això no es pot negar. Aquest run run és present al vestidor. Estem parlant d'un projecte nou on volíem construir un bon bloc i finalitzar la temporada entre les vuit posicions. I aquesta fita s'ha assolit. A partir d'aquí ha sorgit un nou objectiu que s'intentarà aconseguir», reconeix l'entrenador del Sant Gabriel, José González.

Per tal de seguir somiant, el 'Santgra' haurà de superar aquest diumenge l'Igualada (12.00 hores), un rival gens amable en les darreres temporades. Tot i això, ambdós equips arribaran al matx en dinàmiques oposades. Les adrianenques amb un balanç de dues victòries seguides, i les osonenques acumulant quatre derrotes.

«No arribem amb bons resultats però davant el Gabriel sempre hem aconseguit bons resultats en les darreres temporades. Les sensacions contra l'Europa no van ser gaires bones i intentarem aixecar-nos», assegura l'entrenador de l'Igualada, Jordi Torres. «El Sant Gabriel arriba en un bon moment i volem aconseguir marcadors positius en les darreres quatre jornades. Sóc força optimista».

Paula Navas, per part local, i Sònia Perlaza, per part visitant, seran les úniques baixes per aquest partit.

 

Notícies relacionades

Comenta