Més notícies de Nacional

El Vic obre les portes de Segona al Cerdanyola

L'equip osonenc renuncia a la seva plaça i permet el retorn de les verd-i-blanques després d'una temporada a Preferent

Futfem.cat | Sergio Reches

Ja és oficial. La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha confirmat durant aquesta mateixa tarda l'ascens administratiu del Cerdanyola a Segona Divisió. El conjunt vallesà ocuparà el buit deixat pel Vic després que el club osonenc ha renunciat a la seva plaça de la divisió de plata. Després dels ascensos de Penya Blanc-Blava i Pallejà (aquest últim per la plaça atorgada a la FCF), la tercera posició aconseguida per l'equip aleshores dirigit per Toni Pascual permetrà al club vallesà tornar a la categoria de plata. "S'ha fet esperar, però estem molt i molt contents", ha assegurat Cristina Blanco quan ha conegut la notícia. La directiva del futbol base femení verd-i-blanc reconeix, però, que ara caldrà "afanyar-se" per estar a punt pel 6 de setembre, dia en què comença la Lliga: "Ho teníem tot aturat esperant conèixer el futur esportiu".
Per la seva part, Víctor Torrijos es veurà obligat a fer retocs després d'assolir l'ascens a Segona. Malgrat que alguns dels seus reforços provenen d'equips de la categoria de plata, el tècnic cerdanyolenc no s'amaga: "Tan les jugadores com el cos tècnic, així com la planificació que hem fet per la pretemporada, ha sigut pensant en Preferent. Amb tot, juguem on juguem segur que competirem". D'aquesta manera, el Cerdanyola arrencarà el nou curs el pròxim 19 d'agost, uns dies abans de començar la Lliga davant el Collerense B.

EL VIC PAGA CARA LA REESTRUCTURACIÓ INSTITUCIONAL
El coordinador del Vic Ramon Carrascal reconeixia fa uns dies a Futfem.cat la incertesa davant la possibilitat de no tancar equip per competir la pròxima temporada: "És una cosa que no sabem". El cert, però, és que la decisió presa per la junta directiva de la Unió Esportiva Vic de trencar els lligams de col·laboració que l'unien al Vic-Riuprimer ha estat clau per arribar a aquest desenllaç. El fet de no disposar de suficients efectius per confeccionar una plantilla i trobar un substitut per a Ivet Martínez han acabat amb l'equip fora de la categoria de plata. Així doncs, sense jugadores, cos tècnic ni plaça a Segona, ara caldrà veure si l'entitat vigatana podrà inscriure's a Preferent o bé acaba condemnada a la desaparició.

 

Notícies relacionades

Comenta