Més notícies de Nacional

El millor Sant Gabriel de les darreres temporades

Quarta victòria seguida davant un inofensiu Sant Pere i sostre de punts des del curs 2012/13

Manel Expósito (Futfem.cat)

Cal cercar amb profunditat en l'hemeroteca per trobar quatre victòries consecutives del Sant Gabriel. Però encara més enrere s'ha de fixar la lupa per esbrinar quan es va superar la barrera dels 40 punts, xifra màgica per qui ho aconsegueixi. Amb el triomf merescut d'aquesta jornada davant el Sant Pere, el conjunt de José González ha igualat aquesta puntuació que va assolir el 'Santgra' de Dani Limones a Primera, fa sis anys.

«Hem guanyat un partit sense gaire ritme però dominat. El grup ha estat molt seriós durant els 90 minuts», resumeix breument el tècnic badaloní José González. El 'Santgra' s'ha avançat – i pràcticament resolt el matx - al primer temps. Lara Rabal ha finalitzat al minut 30 una falta lateral per avançar el seu equip i, a l'horitzó del descans, encara han arribat dos gols blaus més. Carla López ha engaltat des de la frontal un xut directe a l'escaire i Maribel ha empès sense oposició una jugada combinativa amb Paula Sánchez. Tres gols a favor que quasi es traduïen en tres punts.

«El marcador ho diu tot. No hem tingut opcions de guanyar. El Sant Gabriel ha estat més efectiu que nosaltres i cada acció d'atac era gol. Nosaltres tan sols hem arribat una vegada a porteria en tot el partit. No hi ha res a dir. Tot i això, els gols eren evitables», recapitula amb autocrítica Joan Pont, entrenador del Sant Pere.

Sense gaire emoció extra a la represa, les adrianenques han tancat el marcador a partir d'una magistral assistència entre línies de Lara Palomino que ha arrodonit Adriana Manau davant la portera. Amb aquest triomf, el Sant Gabriel es manté sisè a la classificació i el Sant Pere dotzè amb 16 punts.

«Encara ens mantenim amb aquesta esperança d'ascendir però aquest desig no és el culpable del bon joc que estem acumulant. El grup s'ajusta força als meus ideals», ha valorat 'Gonza'.

 

Notícies relacionades

Comenta