Més notícies de Segona

A posar la cirereta

L'AEM rep el filial de l'Espanyol, un dels equips més en forma de la segona volta, amb ganes de guanyar i poder celebrar bé amb la seva afició l'ascens a Primera Divisió B

Baudi Rincón (Futfem.cat)

Després de certificar l'ascens matemàticament l'equip de la terra ferma es retroba amb la seva afició en l'últim partit de la temporada a Recasens. Després del 'tour' de dues jornades seguides a les illes on només va poder endur-se'n un punt, arriba el moment de tancar la temporada al fortí de Recasens davant un dels equips més en forma, l'Espanyol B. L'equip barceloní arriba en un moment dolç, havent sabut capgirar la mala dinàmica de la primera volta i demostrar que els equips poden evolucionar cap a millor. Serà la cloenda de l'equip lleidatà a casa i tot sembla indicar que la festa pot acabar essent grossa i l'equip entrenat per Roger Lamesa té clar que vol «quedar com més amunt millor».

L'equip blau vol guanyar per acabar entre els quatre millors de la categoria, és un desig tant del seu entrenador com de les jugadores, però Lamesa té clar que el rival és un equip que mereix «molt de respecte». A l'anada l'equip Barceloní «va ser molt millor, i nosaltres vam patir molt tot i la victòria» explica un Lamesa qui espera que el seu equip sigui capaç de «competir el partit i evitar les superioritats que l'Espanyol genera per dins». L'entrenador lleidatà vol aprofitar l'últim partit per agrair també l'ajuda que les jugadores del filial han anat donant a l'equip i per això també en convocarà algunes per aquest partit. «Són el segon millor equip de la segona volta, hem d'estar encertades per poder competir» conclou Lamesa.

Per la part blanc-i-blava la temporada és evident que se'ls ha fet curta. L'evolució de joc i de resultats de la segona volta han demostrat la veritable línia d'aquest equip. Després d'un inici irregular, l'equip entrenat per Álex Moreno ha demostrat tot el seu potencial en una segona meitat de temporada brillant. «Només contant la segona volta, seríem terceres, és el clar exemple de com l'equip ha evolucionat» explica el mateix Moreno qui té moltes «ganes de jugar al camp d'un gran equip, d'un rival fort, de jugar un partit d'aquells que agraden». El tècnic barceloní espera un partit «molt disputat», davant d'un rival que «sortirà pels tres punts sí o sí». «Sabíem que seria un any complicat, però l'equip ha treballat i la riquesa tàctica assolida al llarg de la temporada, s'ha vist a la segona volta, un reflex d'un equip que no es rendeix» conclou Moreno.

Tot està a punt a la capital del Segrià per a abaixar el teló de la Lliga 2018/2019 de l'AEM com a local, en el que serà segur un autèntic partidàs entre dos grans equips i que permetrà a l'equip presidit per Sergio González poder celebrar amb els seus el gran premi que s'ha guanyat, l'ascens a Primera Divisió B.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta