Més notícies de Nacional

Guanyar per escalar

Pallejà i Igualada s'enfronten amb vistes d'acabar la competició en posicions més altes

Baudi Rincón (Futfem.cat)

El Pallejà segueix en línia ascendent, tot i encaixar una derrota a la darrera jornada, ho va fer davant l'Espanyol, les del Baix Llobregat són tretzenes amb 13 punts, a poc a poc van acostant-se al Sant Pere el qual el separen 3 punts. Per la seva banda, el quadre de l'Anoia és onzè amb 24 punts, 3 menys que el Son Sardina, equip que si es donen les circumstàncies, podria atrapar. En l'últim duel es van enfrontar al Mallorca Toppfotball, aconseguint una victòria (2-0).

El Pallejà no podrà comptar amb Clara Cos i Patrícia Ruano. Per altra banda, Sonia Perlaza serà l'única baixa per part del quadre visitant.

L'entrenador del Pallejà, Víctor Torrijos, admet la duresa del rival i visualitza un partit complicat: «És un conjunt dur i està molt treballat per al seu entrenador. Serà un matx difícil on dos equips sense cap tipus de pressió voldran imposar el seu estil». En el vessant anímic, Torrijos destaca el condicionant de l'aturada: «Anímicament estem molt bé, afrontem el duel amb el perill que suposa la pausa de la competició de la setmana passada. L'equip està bé i convençut que serà un partit molt diferent del de la primera volta».

Per la seva banda, el tècnic de l'Igualada, Jordi Torres, assegura que hi ha ambició i ganes de mantenir la línia ascendent: «Estem amb ganes després de l'última victòria, vam recuperar sensacions i volem mantenir aquesta dinàmica ascendent. A més, la nostra ambició és quedar el més alt possible a la classificació, volem arribar als 30 punts». Pel que fa a les claus de la victòria, Torres esmenta l'adaptació i la concentració: «El més important és tenir el control del partit, és un camp petit i al davant tenim un rival que pressiona bé i que incomoda molt, caldrà adaptar-se a la situació plantejada per les locals. Per altra banda, s'haurà d'estar atentes a les pèrdues per evitar contraatacs».

El matx entre els dos quadres, jugat a la primera volta, va acabar 3-1 favorable a les anoienques. Es va avançar Miriam Solias als 5 minuts i poc abans pel descans, Marina Salanova va ampliar la distància per a les 'blaves'. A l'equador de la segona part, Clàudia Granja va retallar distàncies, però finalment, Laura Ribas, a les acaballes, va sentenciar.

 

Notícies relacionades

Comenta