Més notícies de Nacional

Mirada cap a un nou futur

Deixar enrere la velocitat de creuer que exigia la Primera Divisió i buscar la tranquil·litat, tan esportiva com econòmica, a Segona serà el nou punt de mira del Sant Gabriel

Futfem.cat | Pedro Salado

La nova ruta marcada per aquest curs al club adrianenc serà ben diferent que les últimes cinc temporades que va gaudir de la màxima categoria nacional. Amb Loren Rubio com a nou dirigent a la banqueta, un hipotètic retorn a l'elit no és ni molt menys el primer objectiu blau: "El Sant Gabriel estava acostumat a un ritme esportiu que difícilment es tornarà a repetir a curt termini. No ens plantegem pujar a Primera en un any", assegura el tècnic adrianenc.

Tot i que s'hagi trencat el bloc que fins ara competia a Primera, el nou grup serà encara molt més jove i estarà compost per pràcticament el mateix equip que fins ara formava el filial. A aquestes peces que seguiran sota les ordes de Loren Rubio, cal sumar la capitana Helena Serrano i també Marta Villarejo de la temporada passada, a més de sis incorporacions que arriben de fora: Sandra Noria, Abril Rodríguez, Júlia Roca, Carla Ventura, Andrea Granados i Maria Ramos. Andrea Cortés també va ser un fitxatge anunciat, però motius personals la van obligar a refusar l'oferta a última hora i no s'incorporarà a l'equip. Sis fitxatges que arriben a Sant Adrià per fer suar a les jugadores que segueixen i que hauran de guanyar-se la titularitat segons ha assenyalat l'entrenador gabrielista. La primera prova de foc arribarà aquest mateix cap de setmana amb la primera jornada de Lliga, que enfrontarà el conjunt blau a l'Espanyol B.

Encara que l'objectiu principal per aquest curs no sigui recuperar la categoria perduda, l'exigència del cos tècnic cap a l'equip serà una altra: "Repetir la temporada que vam fer amb el filial seria un fracàs a nivell personal. Hem d'anar una mica més enllà i ser un equip que lluiti més amunt que el curs anterior".

 

Notícies relacionades

Comenta