Més notícies de Nacional

Un final de Primera

L'Igualada rep l'AEM, flamant nou equip de Primera B, per tancar la bona temporada realitzada davant un equip que arribarà amb la ressaca de les celebracions per l'ascens

Samu Hernández

Quan s'aconsegueix una fita com la d'un ascens de categoria ja és un gran motiu de celebració, si a més, qui ho aconsegueix és un equip humil i ho fa a base de treball, de sacrifici i de molta voluntat encara té molt més mèrit i és per això que l'AEM ho va celebrar amb tots els ets i uts, amb una festa digna de la proesa. Tot i això, la temporada no s'ha acabat i queda l'última jornada, aquella en la qual o bé t'hi jugues tot, o bé tens la feina feta i pots sortir a jugar sense pressió, només pel fet de gaudir d'aquest meravellós esport. Aquesta serà la motivació dels dos equips que competiran al camp de Les Comes d'Igualada, el plaer de gaudir d'allò que més agrada a les jugadores.

«Arribem molt bé al partit, amb una bona dinàmica de resultats, i volem acabar amb una victòria a casa» comenta Jordi Torres, entrenador de l'Igualada que, tot i saber que ja no podran seguir escalant posicions a la taula, volen «arrodonir» la temporada amb aquests 3 punts. L'entrenador igualadí veu el seu equip preparat per aconseguir vèncer aquest partit tot i que és molt conscient que «no serà gens fàcil guanyar un bon equip com l'AEM, que té jugadores molt ràpides en atac». Torres ha valorat «la gran temporada» que ha fet el seu rival però, tot i això, veu la possibilitat de guanyar en el fet que «l'AEM ja ha complert l'objectiu i potser per això s'han deixat anar les últimes jornades».

Per la banda lleidatana l'equip arriba al matx encara amb la ressaca de les celebracions del passat cap de setmana, on l'equip va deixar-se anar després que ja se certifiqués matemàticament l'ascens. Una jornada memorable amb el punt amarg de la derrota a casa, però que sense cap mena de dubte passarà a la història d'aquest petit gran club. «És un partit trampa, l'equip encara té el cap amb l'ascens, però s'ha d'anar a jugar i volem que tothom pugui gaudir de minuts» explica Roger Lamesa, entrenador de l'AEM, que tot i la seva voluntat de poder repartit minuts, és molt conscient que el seu rival «ha demostrat una evolució molt gran i al seu camp són un equip molt complicat». «L'Igualada no ha vist reflectit en punts el seu bon joc i la temporada» afegeix Lamesa qui espera poder acabar la temporada gaudint d'una victòria en un dels camps més complicats de la categoria.

El moment de posar punt final a una temporada i poder-ho fer amb la satisfacció de la feina feta, d'haver donat tot el que es tenia i a més aconseguir els objectius, o fins i tot anar més enllà, ha arribat i pels dos equips aquest partit ha de ser una festa del futbol, on puguin gaudir i demostrar tot el bon futbol que porten dins.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta