Més notícies de Nacional

El repte és una cloenda amb bon regust

El Sant Gabriel viatja a Saragossa amb l'objectiu de mantenir les bones sensacions de tota la temporada

Baudi Rincón (Futfem.cat)

Sense cap pressió classificatòria sinó més aviat d'orgull, el Sant Gabriel visitarà el camp del vigent campió de la Lliga, el Zaragoza (diumenge, 12.30 hores). El propòsit adrianenc de cara al partit final de la temporada és reproduir la bona feina executada durant el curs, sobretot l'exposada durant el tram final.

«L'equip ha competit molt bé, superant fins i tot les expectatives inicials i aquest mèrit és de les jugadores», valora l'entrenador del 'Santgra', José González. «El rendiment ha estat bo i això és fruit de la implicació que hem tingut tant cos tècnic com jugadores. Aquesta jornada tanquem curs a Saragossa i anem amb l'objectiu de mantenir les bones sensacions i plantar cara al campió», exposa.

A més a més, aquest partit també serà un primer i últim test del Zaragoza després de proclamar-se campió de Lliga al Nou Sardenya fa una setmana i preparar la promoció d'ascens a Primera Divisió. La baixa de Malena Martínez serà l'única absència al Sant Gabriel per darrer matx del curs.

 

Notícies relacionades

Comenta