Més notícies de Nacional

Assegurar la vuitena plaça

El Pardinyes rep el Mallorca Toppfotball per acomiadar la Lliga per sobre de la mitja taula

Samu Hernández

S'acaba la Lliga i el Pardinyes vol concloure la temporada amb una victòria a casa que certifiqui la vuitena plaça. Una posició per sobre de la mitja taula que confirma la millora de l'equip respecte de la temporada passada.

Per aconseguir-ho les lleidatanes reben al Mallorca Toppfotball, cuer de la classificació amb sis punts que viatjarà per última vegada aquest any a terres catalanes a la recerca d'una victòria que canviï la dinàmica que han viscut quasi tot l'any.

Un partit que Vidal ha titllat «d'incògnita». «Volem acabar amb victòria la temporada, especialment a casa on més hem fallat. Fora hem jugat molt bé, però a casa tenim una assignatura pendent» i ha afegit: «Imagino que elles també voldran puntuar fora de casa on encara no ho han aconseguit, i tot i que és cert que no ens juguem, volem donar la cara tot i que al ser l'últim partit pot ser baix de ritme, com s'ha vist a les últimes jornades on la intensitat no és la mateixa».

Una intensitat que també pot estar condicionada pel calendari. El tècnic lleidatà ha criticat el calendari en una setmana estranya: «És una setmana rara, el calendari no té gaire sentit, ens ha influït per entrenar, perquè teníem jugadores amb compromisos, torneigs. Vam descansar fa dues setmanes i ara juguem en mig de la Setmana Santa, no té gaire sentit».

Unes dates que suposaran les baixes de Marta Sáez i Montse Carles per compromisos professionals amb els dubtes de Carme i Carla.

Diumenge a partir de les 16.00 hores el Pardinyes tanca la temporada en cerca de victòria i a l'espera de la Copa Catalunya.

 

Notícies relacionades

Comenta