Més notícies de Nacional

Marta Cubí agafa les regnes de l'Igualada

L'exjugadora i fins ara segona entrenadora del club substitueix Jordi Torres a l'equip com a primera entrenadora la pròxima temporada

Xavier Garcia (Futfem.cat)

S'acaba la temporada i comença ja la següent. Els equips, encara amb les sensacions de tot el llarg viatge viscut a flor de pell, no poden adormir-se, ja que la feina s'ha de fer com més aviat millor per a fer una bona planificació i no deixar res a l'atzar. És per això que el club de la capital de l'Anoia ha anunciat ja qui entrenarà el primer equip i l'escollida és Marta Cubí.

Cubí és una de les fundadores de l'equip i que al llarg de la seva llarga trajectòria com a jugadora ha passat per diversos equips com l'Espanyol o el Barcelona, ja havia compaginat la tasca d'entrenadora mentre jugava i aquesta darrera temporada, la primera després d'anunciar la seva retirada dels terrenys de joc, ha format part de l'equip tècnic de l'Igualada. «Al final de la temporada passada, després de retirar-me, la idea era la que anés entrant a poc a poc en la dinàmica d'entrenadora dins el club, i encara que no hi havia res ferm, quan el Jordi pren la decisió de no continuar, el mateix club no ha tingut cap dubte en oferir-me el càrrec», explica Cubí.

S'inicia un nou projecte esportiu a Igualada, on segur que es continuarà recollint la bona tasca realitzada al llarg d'aquests anys. «Estic molt il·lusionada, molt contenta que el club m'hagi donat aquesta oportunitat i amb moltes ganes de poder dirigir un equip i transmetre a les jugadores el futbol que duc a dins i intentar fer una bona temporada a la Lliga» comenta la Marta, a qui tota l'experiència que ha anat recollint tots els anys, tant com a jugadora com a entrenadora a diferents nivells, li serà de gran ajuda per a poder bastir un bon equip i competir una temporada més a la Segona Divisió.

Arrancar un projecte no és senzill, els inicis sempre solen presentar moltes complicacions i si bé Marta Cubí recull el guant d'un projecte ja consolidat, sempre hi haurà dubtes i interrogants que s'hauran d'anar treballant. És per això que l'entrenadora igualadina és molt conscient que s'ha d'anar «pas a pas a l'hora de marcar els objectius». «El focus mediàtic de l'etapa com a jugadora ha tapat que ja fa molts anys que entreno, tant base com amateur, i ara el que vull és fer camí, buscar un repte més competitiu» comenta Cubí per a qui entrenar a una categoria com la Segona Divisió «és tot un privilegi». «La tasca d'entrenador no és fàcil, per tant, el principal objectiu és anar progressant, ja sigui a la banqueta de l'Igualada o qui saps si en la d'algun altre equip» conclou Cubí.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta