Més notícies de Segona

Sara Serna: «No tenir minuts, tot i haver sigut una de les màximes golejadores, m'ha fet pensar que no es confiava en mi»

La davantera deixa el Seagull per tornar a «donar el màxim» d'ella i «gaudir del futbol»

Xavier Garcia (Futfem.cat)

L'entitat badalonina ja ha posat en marxa la maquinària per l'any vinent, començant per l'anunci, el passat 26 d'abril, mitjançant les seves xarxes socials de la baixa de diverses jugadores, aquestes són Mónica Orteu, Núria Llop, Brigi Llevat, Aina Torres i Sara Serna. A més en el comunicat, el club badaloní agraïa la contribució durant la temporada i desitjava a les jugadores el millor en el vessant esportiu i personal.

Aquesta última, Sara Serna, va arribar a la disciplina 'gavina' el 2016 i s'ha consolidat com un dels referents ofensius de l'equip tot i haver patit diverses dos trencaments al lligament creuat anterior. La davantera deixa la disciplina blava i afirma que no es retirarà: «Després de recuperar-me de la lesió vaig dir que em volia tornar a posar bé i ara crec que torno a estar al nivell que estava abans. Vull seguir jugant i gaudint del futbol». Pel que fa a l'apartat d'ofertes, malgrat tenir-ne diverses, la jugadora encara no s'ha decantat per cap.

El motiu principal d'aquesta decisió és la falta de confiança: «Parteixo de dues lesions de creuats, molt complicades, i sé que el període d'adaptació és llarg i és un temps on has de guanyar confiança i minuts de mica en mica, no és cosa d'un dia. Aquestes lesions m'han fet confiar més en mi i penso que vaig arribar a un punt en què jo estava al meu nivell i tot i això no disposava de les oportunitats que mereixia. És a dir, que l'entrenador no confiava en mi el que m'hagués agradat. El fet de no tenir els minuts i les oportunitats tot i haver sigut una de les màximes golejadores m'ha fet pensar que no es confiava en mi».

«El no veurem compensada amb el que crec que he aportat, i el fet de ser una jugadora força competitiva m'ha fet prendre aquesta decisió, ja que vull seguir gaudint del futbol i tornar a demostrar del que sóc capaç a un lloc on tingui la confiança i els minuts per poder aportar el màxim de mi», sintetitza Serna.

A l'hora de valorar la seva etapa al club badaloní, la històrica jugadora remarca les lesions i agraeix el suport: «Desgraciadament, aquest temps ha estat marcat per les lesions. Me'n vaig molt agraïda al club i a la gent que m'ha fet costat. Hi ha hagut moments molt dolços també, com marcar després d'haver patit les lesions, ajuda a reconèixer el treball que s'ha fet. Hi ha instants que guardo de manera molt positiva, però ha estat l'etapa més dura que he viscut com a futbolista».

El tècnic, Jordi Ferrón, ja va afirmar quan es va confirmar la seva marxa que ha estat una futbolista molt destacada per l'equip, però que respectava la seva sortida: «Per mi és una jugadora excel·lent i molt important. Ha preferit buscar un altre camí i respectem la seva decisió». El conjunt blau ha tancat una temporada per emmarcar aconseguint l'ascens a Primera B, es van quedar a les portes de disputar la promoció d'ascens, la qual hi havia participat 3 anys seguits, però aconseguint així ser a la nova competició que oferirà més competitivitat als fins ara millors equips de segona.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta