Més notícies de Nacional

Tot per decidir a la primera fase d'ascens

Aquest diumenge es coneixeran els quatre equips que accedeixen a la ronda final, amb participació de fins a quatre futbolistes catalanes

Santa Teresa CD

Aquest diumenge es coneixeran els quatre conjunts que passen ronda i lluitaran per les dues úniques places d'ascens a Primera Divisió. Amb quatre catalanes implicades en la lluita, repartides entre Osasuna, Zaragoza i Santa Teresa, cap de les eliminatòries està decidida. Qui millor ho té és el Femarguín, que es va imposar per 2 gols a 0 al també canari Juan Grande i mirarà de sentenciar-ho diumenge a partir de les 13.00 hores, hora catalana.

En el duel amb representants catalanes, el Santa Teresa es va avançar en el partit disputat a Badajoz, però l'Osasuna encara és a temps de capgirar l'únic gol d'avantatge d'Estefa per al Santa Teresa de les catalanes Ariadna Rovirola i Carla Gómez. El duel serà en un escenari de luxe com és El Sadar a les dotze del migdia i sense la presència sobre la gespa de Nerea Valeriano, qui es va lesionar en el partit d'anada.

El líder del grup català, el Zaragoza és qui va protagonitzar un partit d'anada més igualat, empatant a un gol amb el Tacón madrileny. Amb la catana Laura Martínez, a més de l'aragonesa ex de l'Espanyol Sara del Estal, intentaran decidir el duel a favor seu per accedir a la fase final d'ascens a Primera Divisió. També ho intentarà el Deportivo, qui parteix d'un mínim avantatge d'un gol respecte a l'Alhama de Múrcia. Ambdós partits seran a les 12.00 hores.

Els quatre conjunts que superin l'eliminatòria hauran d'enfrontar-se en una nova fase, amb partit d'anada i tornada, d'on sortiran els dos nous representants de Primera Divisió.

 

Notícies relacionades

Comenta