Més notícies de Nacional

El Pardinyes no renova Vidal Agné

El club busca «regenerar les il·lusions dins el vestidor» tot i la notable temporada groc-i-negra amb el tècnic a la banqueta

Ernesto Aradilla (Futfem.cat)

L'excel·lent campanya del Pardinyes a Segona, amb 15 punts més que la temporada anterior i una més que digna i meritòria vuitena posició, no ha estat suficient perquè el club lleidatà renovi la confiança en el seu entrenador, Vidal Agné. Una setmana després de concloure la Lliga, el coordinador del club, Javi Rubio, li va comunicar al tècnic del primer equip que no seguiria a la banqueta lleidatana.

«Vaig prendre aquesta decisió fa unes setmanes, amb la Lliga ja finalitzada, i amb l'objectiu de buscar regenerar les il·lusions dins el vestidor», transmet Rubio. El responsable general de l'entitat reflexiona els motius del cessament més enllà de qüestions merament esportives. «La possible reestructuració de la competició no ha influït en aquesta decisió. De fet, hem competit contra els equips campions i hem de ser candidats a l'ascens a partir d'aquesta lectura de resultats i lluita», assegura. Rubio no ha volgut anunciar encara el nom del futur entrenador, però avança que serà «un home de la casa, que coneix el club». «Necessitem un entrenador que conegui les jugadores i sàpiga el seu valor», ha analitzat.

Per la seva banda, el míster destituït no comparteix gaire la decisió de la direcció esportiva. «Fins fa no gaire temps, els clubs donaven continuïtat als entrenadors. Ara no es pot parlar de planificació a llarg termini, s'ha de mirar el dia a dia. Em va sorprendre el moment i les formes, sense finalitzar la temporada. Em quedo amb la meva primera experiència en el futbol femení i el futur els hi donarà o no la raó en les decisions preses», valora.

Reflexions sobre la decisió del club a una banda, Vidal avalua satisfactòriament la seva campanya a la Lliga: «Pel que fa a experiència i resultats, ha estat un curs molt satisfactori, amb 15 punts més que l'any anterior, amb molt bona imatge a gairebé tots els partits i una vuitena posició molt positiva», conclou.

 

Notícies relacionades

Comenta