Més notícies de Nacional

El Sant Gabriel ho vol tornar a intentar amb el mateix alumnat

Amb José González a la banqueta, el conjunt adrianenc manté la base de les darreres temporades

Baudi Rincón (Futfem.cat)

La temporada de vaques magres ja forma part del passat a Sant Adrià de Besòs. Des de fa poc menys d'un any, el Sant Gabriel va començar a exhibir múscul i fer gala de la bona fornada de jugadores made in 'Santgra'. Aquest context és clau per entendre que bona part d'aquesta collita de futbolistes continuaran formant part del club i són la base del projecte continuista per a la temporada 2019/20: Alba Sánchez, Laura Chamizo, Lara Palomino, Lupe i Malena Martínez i Adriana Manau representen aquesta filosofia conservadora representada amb gent de la casa, i que acumula entre quatre i deu anys al club.

Noèlia Vizcaino, Mireia Gironès, Paula Navas, Júlia Torregrosa, Lara Rabal, Vanessa Obis i Paula Sánchez són les altres set jugadores que han renovat la seva confiança i lluitaran per l'ascens a la Primera Divisió B. En total, estem parlant de 13 renovacions. Carla López (d'Erasmus), Cristina Campos (que ha marxat a l'Espanyol B), Akari (Almassora) i 'Chivi' són les úniques baixes.

En el capítol d'incorporacions, no hi ha hagut gaires moviments fins al moment. Això sí, els reforços són de renom i a banda de la tornada al club d'una vella coneguda com és Mònica Orteu, fins ara al Seagull, les de Sant Adrià també han aconseguit un fitxatge de luxe procedent de Badalona. José González podrà comptar a la davantera amb la veterana Sara Serna, que va anunciar fa algunes setmanes la seva marxa del conjunt 'gavina' per la falta de minuts, però on mai ha deixat de demostrar que manté la pólvora intacta. Les centrals Natàlia Encinas i Carla Ariza, per la seva banda, tindran l'oportunitat de fer el salt al primer equip, després de la desaparició del filial.

 

Notícies relacionades

Comenta