Més notícies de Nacional

Primeres baixes de l'AEM

Cris Becerra i Lídia Calderón són les dues primeres baixes confirmades de l'AEM per a la pròxima temporada

Xavier Garcia (Futfem.cat)

No són dues baixes qualsevol per a un equip com l'AEM, ja que les dues jugadores han estat un referent tant en l'apartat futbolístic com en l'humà en un equip que ha trencat tots els motlles i ha fet història de la grossa, però la situació personal de les dues jugadores i el brutal repte que tindrà l'equip lleidatà la temporada vinent fa que hagin de prendre un altre camí. «Són dues jugadores molt estimades al club, Lidia ha jugat sempre amb l'AEM i a Nacional. És una jugadora emblemàtica al club, essent també entrenadora de la base; per altra banda, Cris, una jugadora que ha jugat a primera divisió i els dos anys el seu nivell a l'AEM ha estat enorme en tots els aspectes» explica l'entrenador de l'AEM, Roger Lamesa qui també ha volgut destacar de les dues jugadores el fet que «eren molt estimades al vestidor i que sempre tindran les portes obertes si les situacions personals que les ha portat a marxar de l'AEM canvien».

Lídia Calderón, jugadora que va arribar a l'AEM fa set temporades i que sempre ha format part del primer equip a Segona Divisió Nacional és una jugadora que s'ha guanyat el cor de tots els membres del club, tant els membres de la junta, com els membres de l'staff i també de totes les jugadores. A les celebracions per l'ascens fou sempre una de les ànimes i es va poder comprovar com porta el club blau a dins. «Ha estat el moment més complicat de la meva carrera, l'AEM és una família que m'ha recolzat moltíssim durant la meva estada a Lleida» explica la mateixa jugadora, Lidia Calderón, remarcant que el fet que no continuï ha estat «laboral». Preguntada per com veu al que la temporada vinent serà el seu exequip oficialment, Lidia està convençuda «que donarà una bona imatge. Estan fent bons reforços i segur que no es rendiran». Calderón té ganes de «seguir jugant si la feina ho permet», i de ben segur que no li faltaran ofertes si aquesta vida laboral ofereix una escletxa per «jugar a futbol, l'esport que he practicat tota la vida».

Cris Becerra ha estat una jugadora amb una trajectòria del més alt nivell, jugant moltes temporades a Primera Divisió i que va arribar fa dues temporades a l'AEM en un projecte en què ella havia d'agafar el timó d'un equip jove però amb algunes jugadores més veteranes per tal de consolidar l'equip blau a Segona Divisió. No només va encaixar de meravella sinó que a més ha format part de l'equip que ha portat a l'equip del dofí a pujar a primera divisió B. «És una decisió difícil però que he anat meditant al llarg de l'any. Tot i que el fet de poder jugar a una divisió nova, havent pujat, era molt atractiu, tinc la vida a Reus i cada vegada es fa molt pesat haver de fer tants quilòmetres per entrenar i jugar» explica la mateixa Cris. «S'està fent un equip competitiu i la plantilla té molt de potencial i espero que puguin assolir l'objectiu de mantenir la categoria tot i que serà molt difícil» comenta la jugadora reusenca sobre com veu l'equip de preparat per afrontar el repte de temporada vinent. Ja per acabar hem volgut saber si Cris seguirà lluint el seu talent pels camps de futbol català. «El futbol és la meva passió i vull seguir jugant però més a prop de casa, vull prendre-m'ho més com un hobby» explica a tall de tancament Cris, qui de ben segur seguirà gaudint d'aquest esport.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta