Més notícies de Nacional

Loren Rubio: "No hem pogut en cap moment adaptar-nos al joc de l'Espanyol"

El tècnic del Sant Gabriel fa autocrítica després de caure de forma contundent davant el filial blanc-i-blau

Futfem.cat | Pedro Salado

Reconèixer la superioritat del rival i veure que no s'ha estat a l'alçada del duel ha estat la premissa principal de l'entrenador del Sant Gabriel una vegada ha acabat el partit. "Quan no et surt res, et quedes amb un regust amarg a la boca. No fer res bo provoca que les sensacions que et vénen només poden ser negatives". D'altra banda, el factor físic ha estat un punt que ha sorprès el tècnic blau: "No m'esperava que la superiorat blanc-i-blava en els enfrontaments cos a cos entre les jugadores estigués tant desequilibrat", tot i que reconeix que al seu grup encara li queda rodatge.
El matiner canvi de Marta Campanales ha estat justificat "per la velocitat que oferia la davantera blanc-i-blava i que provocava les constants arribades per la banda". A partir d'ara, "recuperar la confiança i fer creure a les jugadores que hi ha marge de millora" serà l'objectiu de Loren Rubio de cara al proper partit davant La Roca.

Per l'altra banda, el preparador blanc-i-blau Kennet Sánchez també s'ha vist sorprès per la comoditat que ha tingut l'equip durant tot el partit, tot i tenir la predicció de veure un duel més vistós. "Tenir tanta estona la possessió de la pilota ha provocat que el Sant Gabriel no ens generés gaires ocasions de gol", ha apuntat Sánchez. De la mateixa manera que Rubio, l'entrenador de l'Espanyol també ha vist clau "la superioritat física que s'ha pogut observar entre un equip i l'altre". Tot i el resultat negatiu per als interessos del rival, Kennet veu al Sant Gabriel com un equip que serà a la part alta de la classificació aquesta temporada. Optimisme per un entrenador que debuta amb bones sensacions: "Si segueix així, el filial blanc-i-blau podrà ser un grup que aporti alegries aquest any".

 

Notícies relacionades

Comenta