Més notícies de Nacional

LA JORNADA

Mercat de fitxatges

Ben tornada a casa

Andrea Gómez torna a l'AEM després de la seva breu etapa al Barcelona

SE AEM

Els equips de la nova Segona Divisió ja han començat les pretemporades i a poc a poc els nous fitxatges van incorporant-se a les rutines i dinàmiques de cada club. És el cas de l'AEM, l'equip lleidatà entrenat per Roger Lamesa, que ja fa un parell de setmanes que ha començat la pretemporada amb totes les noves incorporacions ja treballant amb el grup blau que espera poder fer una bona temporada en una competició que es preveu molt dura.

Una d'aquestes incorporacions és molt especial per a l'equip de la Terra Ferma, Andrea Gómez, qui va ser capitana d'un dels equips de base més coneguts a nivell estatal aconseguint el campionat de Lliga en categoria infantil superant a tots els altres equips formats per jugadors masculins.

«Per al club és un fitxatge molt sentimental, la primera de la 'quinta' del Dani [Rodrigo], i és una jugadora que ens il·lusiona moltíssim», comenta Roger Lamesa, en referència a l'històric entrenador lleidatà que va traspassar l'estiu passat després no poder superar una greu malaltia.

Gómez és una jugadora molt jove, que va marxar cap a la capital catalana atreta, com la majoria de joves jugadores, pel nom i l'escut d'un dels equips més grans com és el Barcelona, per tal de mirar de seguir millorant i creixent com a futbolista. Acabada la seva etapa amb l'equip blaugrana ha pres la decisió de tornar a casa, de tornar al club que la va veure créixer. «Té una connexió especial amb moltes jugadores de l'equip, sobretot amb Paula Barreira, ja que són del mateix barri i també amb la capitana 'Pixu', qui va ser entrenadora d'Andrea a categories base i això fa que dins del camp hi hagi quelcom especial», afegeix Lamesa molt satisfet i alhora conscient de la importància que una jugadora com Gómez torni al seu club. «Tant de bo el retorn a casa li serveixi per a poder seguir creixent i pugui encara arribar més amunt», conclou Lamesa. Un fitxatge il·lusionant per a un AEM que viurà una temporada molt exigent.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Comenta